Crna verzija Petera Croucha na Stanovima!
Piše: Vox Glas Zadra | Objavljeno 14.7.2009 u 23:24.
ZDNews.hr

Laurent Mandy Foto: Vox Glas Zadra


Trener Dalibor Zebić dao je jučer slobodni dan prvotimcima, pa je u ponedjeljak na travnjaku Stanova trenirao samo Senegalac Laurent Mandy koji se konačno ukazao u Zadru. Ukazao se u punoj svojoj visini, netko neupućen prije bi pomislio da je momak došao na probu u KK Zadar, a ne u NK Zadar. Mandy je visok 198 cm, točno koliko i Englez Peter Crouch, s tim da se Mandy ipak čini ponešto fizički jači.

Trening kojeg je Mandy jučer odrađivao sa trenerom Markom Pinčićem i uz pomoć juniora Josipa Bašića kao demonstratora (jer Mandy ne zna Engleski) zapravo nije bio klasični trening, nego više test razno-raznih sposobnosti. Trener Pinčić sa štopericom u ruci na travnjaku i Dalibor Zebić i Bepo Bajlo sa tribine procjenjivali su senegalčeve sposobnosti.

Naravno, puno se nakon jednog treninga nije moglo saznati. Po onom što smo laičkim okom mogli vijdeti, Mandy očekivano nije sprinter, no jasno je da drugim karakteristikama može pokriti taj dio. Za igrača svoje visine solidno je brz i agilan, i to može biti dobra početna pozicija za ocjenjivanje ovog igrača.

Važno je naglasiti da Senegalčac nije slučajno došao na Stanove, doveo ga je Slaven Zambata, legendardni nogometaš koji posjeduje FIFA-inu menadžersku licencu, što daje određenu kvalitativnu težinu igračima koje preporuča.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.