Luka Šopić i Marin Pejdo - 2. i 3. mjesto za Bk Zadar
Piše: ZDS | Objavljeno 14.7.2009 u 10:09.
ZDNews.hr


U subotu 11.07. održana je 1.Brdska biciklijada Grada Gospića sa startom u 9,00h sa glavnog gradskog trga.
U natjecateljskoj utrci sudjelovalo je oko 50 biciklista. Na stazi dugoj 40km u završnom šprintu pobijedio je Hrvoje Mudrovčić iz Bk Barkan-Otočac dok su članovi Bk Zadar Luka Šopić i Marin Pejdo zauzeli 2. odnosno 3.mjesto.

Organizator utrke je bio Gospićki športski savez dok je glavnu nagradu biciklu Merida vrijednu 5000kuna sponzorirala firma Kroma d.o.o.- Gospić. Gospićani su se pokazali kao dobri domaćini te će se ova utrka u idućim godinama vjerojatno naći i u kalendaru Biciklističkog saveza Hrvatske.

Slijedećeg vikenda zadarske rekreativce očekuje još jedna gospićka biciklijada,ovaj put cestovna koja će se održati u subotu 18.05. dok se u nedjelju u Pazinu održava državno mtb-prvenstvo na kojem Biciklistički klub Zadar očekuje medalje u kategorijama do 13 i 15 godina.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.