'Hendrix je jedan od 30 igrača koje pratimo, i to je sve'
Piše: ZDS | Objavljeno 7.7.2009 u 17:05.
ZDNews.hr

Richard Hendrix Foto: Espn


Nakon što su se u medijima pojavile informacije kako bi novi igrač Zadra trebao postati Richard Hendrix, trener prve momčadi Zadra, Zmago Sagadin u razgovoru za ZadarSport kazao je kako je Hendrix samo jedan od 30 igrača sa šire liste, koje prati Emilio Kovačić, član Zmaginog stručnog stožera pri odabiru novih pojačanja.

Iako se spominjalo kako je Hendrix pred potpisom za Zadar, dvije NBA momčadi isprobat će kvalitete Richarda Hendrixa prije svih ostalih, a to su Orlando Magic i Denver Nuggetsi. Tek nakon toga, ukoliko se Hendrix ne pokaže kao dovoljno dobar igrač za dvije gore navedene momčadi, može pregovarati s ostalim klubovima preko svog agenta.

- Ne znam odakle su se pojavile te informacije o Hendrixu, jedino što za njega mogu reći je to da je on jedan od 30 centarskih igrača koje pratimo. Osam igrača koje pratimo nastupit će na 'NBA Summer League' i tek nakon što sve završi moći ćemo pregovarati s igračima, tj. njihovim agentima - kratko će Sagadin.

Na naš upit da li je KK Zadar blizu dovođenja Hendrixa u svoje redove, Sagadin pojašnjava kako se Hendrix samo jedan od 30 centara koje prati KK Zadar, tj. Emilio Kovačić koji je zadužen za skautiranje potencijalnih igrača za prvu momčad Zadra.

- Da smo blizu dogovora s Hendrixom i(li) njegovim menadžerom nije istina, niti smo s njima razgovarali, niti smo išta potpisivali, on je samo jedan igrač sa šireg popisa i to je sve za sada. Emilio Kovačić gledat će njega, ali i ostalih sedam igrača na 'NBA Summer League' te ćemo konačne odluke donijeti kasnije. Još jednom ponavljam, s nikim nismo pričali niti pregovarali. Postoje igrači koji su nam zanimljivi i koji nisu, on je jedan sa šireg popisa nama zanimljivih igrača i to je sve za sada – kazao je Sagadin za ZadarSport.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.