Damir Rančić na izlaznim vratima Zadra?
Piše: M.P. | Objavljeno 4.7.2009 u 15:24.
ZDNews.hr

Damir Rančić Foto: ZDS (arhiva)


Košarkaš Zadra Damir Rančić dobrim igrama za Hrvatsku reprezentaciju podigao si je reputaciju, ali i cijenu. No, ono što će Rančiću predstavljati problem u možebitnom odlasku iza "Krešinog doma" je činjenica da ga ugovor s Zadrom veže na dvije godine.

Prvu sezonu je odradio, a druga je tek pred njim. Prema dostupnim informacijama, za Rančića su interes pokazale tri momčadi. Dvije španjolske te jedna talijanska momčad. Ukoliko se Rančić odluči otići iz Zadra i prihvati jednu od unosnih inozemnih ponuda, Zadar će imati pravo na odštetu iz razloga što, po ugovoru, Rančić još jednu sezonu mora odigrati u Zadru.

Pošto se trener prve momčadi Zadra, Zmago Sagadin odlučio na to da u sezonu kreće s Rančićem kao prvim šuterom, nije poznato tko bi tu ulogu, ukoliko dođe do odlaska Rančića iz kluba trebao preuzeti. Marko car po vokaciji je šuter, Stipčević je 'šuter u tijelu playa', tako da i on svoj doprinos može dati na toj poziciji.

Jučer je KK Zadar potpisao Frana Pilepića, mladog momka koji također može odigrati na šuterskoj poziciji, no Zadar ionako u svom sastavu ima podosta domaćih mladaca koji su i prije njega, kvalitetom i radom zaslužili šansu. To se prije svega odnosti na Marčinkovića i Olivarija, a na vrata polako kucaju i novopridošli Baturi i Mikulić.

Ostaje li Zadar samo 20 dana prije početka priprema bez prvog šutera, znat ćemo kroz nekoliko dana.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.