Slavica Vulin glasnogovornica kluba, Hrvoje Bajlo urednik web portala
Piše: H.B. / KKZadar.net | Objavljeno 2.7.2009 u 18:26.
ZDNews.hr

Slavica Vulin Foto: ZL


KK Zadar posljednji put je glasnogovornika imao u sezoni 2003/04, a tu dužnost obnašao je Branko Tabak, sadašnji urednik Internet portala 057info.hr. Danas, pet godina poslije, istu tu ulogu preuzela je Slavica Vulin, dosadašnja novinarka Televizija VOX koja će i dalje ostati na Televiziji, no, kako nam je kazala, više vremena provodit će na dužnosti glasnogovornice kluba.

Predsjednik kluba Dino Perović u razgovoru za KKZadar.net kazao je kako je zadovoljan odabirom te je dodao kako je uvjeren da je klub odabrao pravu osobu za posao glasnogovornika.

- Prije svega, novu glasnogovornicu morali smo izabrati iz razloga što gospodin Branko Ljubičić nažalost nije mogao prihvatiti funkciju za koju je prvotno bio izabran. On je odlično odrađivao posao glasnogovornika kluba puna četiri mjeseca i na tome smo mu zahvalni. Zadovoljni smo što smo odabrali gospođicu Slavicu Vulin, smatramo kako ona ima kvalitete koje su potrebne za obnašanje dužnosti glasnogovornika kluba. Osobno sam uvjeren kako će ona dobro odrađivati svoj posao. Urednikom i novinarom klupskog web portala imenovan je Hrvoje Bajlo, bivši urednik ZadarSporta koji također ima kvalitete potrebne za obnašanje te dužnosti. Uvjereni smo da će i on, kao i do sada profesionalno odrađivati svoj dio posla – kazao je Perović.

Razgovarali smo i s novom glasnogovornicom kluba, Slavicom Vulin koja je u kratkom intervjuu za KKZadar.net kazala kako ju je iznenadilo što je ušla u izbor za gore navedeni posao.

'Posao glasnogovornice kluba za mene je novi izazov'

- Malo me iznenadilo što sam uopće ušla u konkurenciju za izbor, ali mi laska to što sam u konačnici izabrana za glasnogovornicu kluba. Koja su se ostala imena spominjala za mjesto glasnogovornika, to ne znam, ali ja sam na kraju jako zadovoljna što ću raditi u KK Zadar, to je za mene jedan novi izazov s obzirom da svi znaju koliko je zanimanje ljudi u gradu za košarku.

Televizija pada u drugi plan

- Ostajem raditi na Televiziji VOX, no moj posao će tamo biti znatno sužen, mislim da će posao na televiziji pasti u drugi plan jer ovo je i za mene ipak nešto novo. Definitivno ću se predati poslu glasnogovornice kluba.

Bit će mi drago surađivati s tobom, intenzivno ćemo komunicirati, nadam se da ćemo u javnost uspjeti plasirati informacije koje će biti interesantne zadarskoj publici. Uvjerena sam da ćemo to dobro odrađivati. Što se mene tiče, nadam se da ću uspjeti zadovoljiti javnost s informacijama koje ih budu zanimale, a medijima ću biti dostupna maksimalno, koliko je to moguće -
za kraj će Slavica Vulin, nova glasnogovornica KK Zadar.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.