Dino Perović odbio primiti u ured doktora Srzentića i poklopio mu slušalicu! (+ odgovor Dina Perovića)
Piše: J.P. | Objavljeno 1.7.2009 u 21:37.
ZDNews.hr

Dr. Mladen Srzentić Foto: Zvonko Kucelin [kkzadar.net]


Nakon samovoljnog odlaska predsjednika KK Zadar Kristijana Magaša, zatim i razrješenja dužnosti legendarnog zadarskog košarkaša Pina Giergie s funkcije sportskog direktora, na red je došla osoba koja apsolutno ničim nije zaslužila da joj se na bezobrazan i nepravedan način uruči otkaz. Da više nije službeni doktor KK Zadar, cijenjeni zadarski otorinolaringolog i maksilofacijalni kirurg te dugogodišnji doktor seniorske reprezentacije Hrvatske, Mladen Srzentić doznao je iz medija. Nakon što je doznao o čemu se radi nazvao je novoizabranog predsjednika KK Zadar Dina Perovića koji mu je nakon kraćeg razgovora – poklopio slušalicu!

U ekskluzivnom razgovoru za ZadarSport doktor Mladen Srzentić ispričao je svoju stranu priče te je kazao kako je bio potresen nakon što ga je predsjednik Perović odbio primiti u ured, a kasnije i poklopio slušalicu.

-Dogodilo se to da sam u subotu, dan nakon sjednice Upravnog Odbora KK Zadar dobio poziv od potpredsjednika kluba Tončija Jeraka koji mi je saopćio kako više nisam službeni doktor prve momčadi Zadra. Nakon toga, pošto nisam imao broj od gospodina Perovića, nazvao sam par ljudi koji su mi dali njegov broj. Nazvao sam ga i zatražio od njega da me primi u ured i da mi objasni zbog čega mi je uručen otkaz. Na to mi je gospodin Perović kazao neće biti u Zadru te kako me ne može primiti za vikend, a ja sam imao pouzdane informacije da će biti u Zadru i obavljati razgovore s određenim funkcionerima kluba. Kada sam mu kazao da me mora primiti u ured i objasniti mi razloge otkaza, on mi je odgovorio kako on ništa u životu ne mora i poklopio mi je slušalicu – riječi su vidno potresenog dr. Mladena Srzentića.

Za kraj dodajmo i to kako su nam svi igrači koje smo kontaktirali kazali kako ne mogu vjerovati da je dr. Srzentić razriješen i to na način da mu se niti ne obrazloži razlog smjene, a uz to mu se i nekulturno poklapa slušalica. Igrači s kojima smo razgovarali željeli su ostati anonimni kako i sami ne bi upali u dodatne neprilike.

Neljudski i nemoralno

Kao što smo već u uvodu napomenuli, dr. Srzentić praktički od svog rođenja istinski je zaljubljenik u KK Zadar i legendarni je zadarski doktor. Kao takav, cijenjen je i omiljen svugdje gdje se pojavi i nije zaslužio da mu se na ovaj način uruči otkaz. Naprosto je nevjerojatno da ga gospodin Perović koji je tek stupio na dužnost predsjednika kluba Srzentića nije htio primiti u ured da mu saopći kako više neće obnašati dužnost službenog doktora kluba. Na kraju krajeva, nije važno tko je doktor kluba, važan je način na koji se primopredaja odradi. Ono što je doživio doktor Srzentić, zasigurno nije ljudski ni moralno.

ODGOVOR DINA PEROVIĆA

Prvo da odgovorim kako se nije radilo o nikakvom bezobraznom i nepravednom uručenju otkaza gospodinu Srzentiću, već o provođenju odluke Upravnog Odbora o razrješenju gospodina Srzentića s dužnosti klupskog liječnika i imenovanju dr. Šuška za novog klupskog liječnika. Još jednom, odluka je donesena na sjednici i jednoglasno.

Istina je da me je gospodin Srzentić kontaktirao pri čemu mi je na omalovažavajući način rekao "kakav je to način da ga netko tko je tri dana u klubu obavijesti na takav način, telefonskim putem (preko gospodina Jeraka) o razrješenju s pozicije klupskog liječnika". Ne smatram uopće neprimjerenim to što ga je gospodin Jerak nazvao i obavijestio o odluci UO-a da je razriješen s dužnosti klupskog liječnika. Daljnji tijek razgovora je protekao u povišenom tonu od strane gospodina Srzentića koji je konstantno zahtijevao da ga odmah primim na razgovor na što sam ja odgovorio da ga ne mogu primiti odmah nego za vikend kada ću biti slobodan, pa da porazgovaramo. Međutim, on je i dalje ustrajao s povišenim tonom na tome da ga primim odmah i da želi odmah sa mnom razgovarati, na što sam ja reagirao iziritiran takvim načinom razgovora jedne osobe poput cijenjenog gospodina Srzentića, te sam mu rekao da ja ne moram ništa, misleći da ga ne moram odmah primiti. Kazao sam mu 'Bog' i nakon toga sam završio razgovor s gospodinom Srzentićem.

Cijeli razgovor s gospodinom Srzentićem bio je blago rečeno napet, bilo je povišenih tonova te smatram da takav način razgovor nije primjeren jednom uglednom liječniku i magistru znanosti. Također nije istina da je dr. Srzentić o svojoj smjeni doznao iz medija već ga je nazvao potpredsjednik kluba Tonči Jerak i tu ništa ne smatram spornim. Ovaj demantij smatram zadnjim polemiziranjem s gospodinom Srzentićem. Želim mu svako dobro u njegovom osobnom i profesionalnom životu.

h.b.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.