ZadarSport doznaje: Ozlijedio se Marino Šarlija, nastup na EP pod velikim upitnikom
Piše: ZDS | Objavljeno 30.6.2009 u 23:34.
ZDNews.hr

Marino Šarlija Foto: ZadarSport (arhiva)


Mladi reprezentativac i igrač Zadra Marino Šarlija ozlijedio se u pripremnoj za Europsko prvenstvo koje se od 16. do 24. srpnja (U20) održava u Grčkoj. Kako doznajemo od samog Šarlije, na pripremnoj utakmici s Rusijom jednog od hrvatskog reprezentativca odgurnuo je igrač Rusije, a ovaj je pao na koljeno Šarlije te ga tako udaljio s parketa minimalno tri tjedna!

- Nas nekoliko našlo se u reketu i taj igrač Rusije odgurnuo je jednog mog suigrača koji je pao meni na koljeno. Poslije sam išao na magnetsku rezonancu i doktori su mi rekli kako ništa nije napuklo niti je išta slomljeno. Mislim da se radi o istegnutim ligamentima koljena. Preporučeno mi je mirovanje od dva do tri tjedna.

Za kraj, ostaje nam samo da se nadamo kako će se ovaj mladi zadarski dragulj oporaviti do početka Europskog prvenstva te da će zdrav dočekati pripreme Zadra (koje počinju 27. srpnja) jer, prema riječima trenera prve momčadi Zadra Zmage Sagadina on ozbiljno računa na usluge Šarlije.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.