Dražen Bubnić potpisao za Laško, Aleks Marić slobodan igrač
Piše: J.P. | Objavljeno 30.6.2009 u 23:02.
ZDNews.hr

Aleks Marić Foto: Nbl.com.au


Prema pisanju slovenskog Internet portala Prosimet.si, donedavni član i prema riječima zadarskog stratega najbolji igrač 'Zmaginog ljetnog kampa', Dražen Bubnić potpisao je ugovor sa slovenskom momčadi Laško, pa je tako sigurno kako je Sagadin izgubio jedinog provjerenog igrača u slučaju da nešto prođe po zlu u pregovorima s Jerom Macurom čiji je status pod velikim upitnikom iako ima važeći ugovor s KK Zadar.

S druge pak strane, prema pisanju portala Kosarka.hr, Aleks Marić, australski državljanin s hrvatskom putovnicom raskinuo je ugovor s španjolskim prvoligašem Granadom i slobodan je igrač.

Podsjetimo, Aleks Marić lani je bio jedan od 'pickova' sada već bivšeg sportskog direktora Zadra Pina Giergie, no potpisivanje ugovora stopirano je iz nepoznatog razloga. Marić je nakon toga potpisao za Granadu.

Da li je i Marić i dalje 'pick' Zadrana, još uvijek nije poznato.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.