KK Zadar na kraju popustio: Četverogodišnji ugovor s Prostranom ipak će biti potpisan!
Piše: Jure Petrić | Objavljeno 30.6.2009 u 15:25.
ZDNews.hr

Pavle Marčinković i Toni Prostran - i dogodine suigrači u KK Zadar! Foto: ZadarSport (arhiva)


Iako se u javnosti sve glasnije priča kako je raskid ugovora između KK Zadar i krilnog centra Jere Macure realna i izgledna opcija, Macurin menadžer Duško Mišković u razgovoru za ZadarSport kazao je kako mu još nitko ništa službeno nije ponudio, a o možebitnim smanjenjima ugovora igračima koje zastupa nije htio previše govoriti.

- Ja prvi put čujem da je Macuri preko mene ponuđen raskid ugovora. Jere ima pravovaljani ugovor s KK Zadar na godinu plus godinu (1+1) i sve ide u pozitivnom smjeru. Postoje samo nagađanja, a jedno od njih je i to kako će se raskinuti ugovor Jere i Zadra, no, ponavljam, meni još uvijek nitko ništa iz kluba službeno nije kazao – kazao nam je Mišković.

O smanjenju ugovora nisu se još očitovali Hrvoje Perić, Damir Rančić i Rok Stipčević, dok nam je Tome Ružić u kratkom razgovoru kazao kako će u sljedeća dva dana obaviti razgovore s predsjednikom kluba Dinom Perovićem te će nakon toga obznaniti javnosti svoju odluku.

- Nisam još uvijek razgovarao s predsjednikom kluba, čuli smo se danas, no pošto ja nisam trenutno u Zadru razgovor ćemo obaviti sutra ili preksutra, a nakon toga ću donijeti odluku i kazati je javno. Ja nisam razmišljao o odlasku iz Zadra jer imam ugovor koji me veže s klubom, no o eventualnim smanjenjima znat će se za nekoliko dana – kazao je Ružić za ZadarSport.

Prostranu ipak četverogodišnji ugovor

Nakon što su čelnici KK Zadar javno obznanili kako ugovor s Prostranom neće biti potpisan na četiri godine te kako su iznosi koje traži menadžer mladog razigravača previsoki, neslužbeno doznajemo kako je sve još jednom dogovoreno, a KK Zadar je ipak nakon pritiska javnosti pristao na četverogodišnji ugovor koji je nudio Robert Jablan, menadžer mladog zadarskog nebrušenog dragulja.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.