"Ime novog glasnogovornika kluba znat će se uskoro"
Piše: KKZadar.net | Objavljeno 29.6.2009 u 15:52.
ZDNews.hr

Branko Ljubičić, Dino Perović i Rajko Zurak Foto: KKZadar.net


Košarkaški klub Zadar ipak nema novog glasnogovornika. Odluka je to koju je danas javnosti objavio predsjednik kluba Dino Perović koji napominje kako bi Branko Ljubičić, kojega je inače Upravni Odbor jučer imenovao glasnogovornikom kluba - bio u sukobu interesa pa je ta odluka danas povučena, a ime novog glasnogovornika javnost bi trebala dobiti vrlo brzo.

- Iako smo željeli da gospodin Branko Ljubićić obnaša dužnost glasnogovornika kluba, koju je uspješno obnašao zadnja 3 mjeseca, nažalost, gospodin Branko Ljubičić nije u mogućnosti prihvatiti tu funkciju iz razloga što je ta funkcija nespojiva s funkcijom direktora pošte u Zadru. O izboru glasnogovornika će se raspravljati uskoro. Za sada imamo nekoliko ozbiljnih kandidata za tu funkciju, a javnost će na vrijeme biti obaviještena o razvoju događaja – kazao je predsjednik kluba Dino Perović za KKZadar.net.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.