Biciklizam: Marin Jakovčev iz BK Zadar prvak države!
Piše: ZDS | Objavljeno 29.6.2009 u 9:12.
ZDNews.hr

Marin Jakovčev Foto: ZDS


Državno prvenstvo u biciklizmu u vožnji na kronometar i cestovna utrka za prvenstvo države održani su 26. i 27. 06. 2009. u Kupinečkom Kraljevcu kraj Zagreba.

Marin Jakovčev iz Biciklističkog kluba Zadar osvojio je prva mjesta u obje utrke u kategoriji do 13 godina te na taj način ujedinio u jednoj godini naslove u sve 3 discipline cestovnog biciklizma postavši brdskim prvakom Hrvatske na Učkoj prije 2 tjedna,te osvojivši kronometar i cestu ovaj vikend.

Uz to srebrna medalja sa Državnog prvenstva u Ciklokrosu održanog u siječnju u Zagrebu te vodeće mjesto u poretku za Kup Hrvatske dječaka iz Bk Zadar svrstavaju među najuspješnije mlade zadarske bicikliste svih vremena.

U kategoriji do 15 godina Dominik Petani na kronometru je osvojio 10 mjesto dok je na cestovnoj utrci ponovo popravio svoj najbolji ovogodišni plasman na cestovnim utrkama stigavši na cilj ukupno peti(prvi od svog 1996-tog godišta). I treći vozač Bk Zadar Toni Celent ostvario je solidan plasman osvojivši 16 mjesto(treće od svog 1996-tog godišta).

Na povratku sa Državnog prvenstva u Zagrebu Biciklistički klub Zadar je sudjelovao i na natjecateljskoj Mtb-utrci u Otočcu na kojoj je Marin Pejdo na 33,5km dugoj stazi ostvario odličan rezultat osvojivši treće mjesto u vremenu 1:14:33, dok su Neven Pavić,Nikica Teofilov i Niko Jakovčev zauzeli 8,18 i 28 mjesto u konkurenciji 78 vozača svih dobnih kategorija iz 10 hrvatskih klubova.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.