"Novi Prostranov ugovor kojega nudi Robert Jablan nije prihvatljiv za KK Zadar"
Piše: KKZadar.net | Objavljeno 27.6.2009 u 13:20.
ZDNews.hr

Ivan Barančić, Zmago Sagadin i Tiho Bujan Foto: ZadarSport (arhiva)


'Nije predsjednik taj koji prihvaća ili odbacuje ugovore'

-Predsjednik ne potpisuje ugovore prije nego ih odobri Upravni Odbor kluba, prema novom statutu kluba. Predsjednik nije taj koji može odbaciti ili prihvatiti ugovor, već o tome odlučuje Upravni Odbor kluba. Nije predsjednik taj koji samovoljno potpisuje ugovore i odlučuje o tome, predsjednik je prvi među jednakima i njegov glas vrijedi jednako kao i glas svakog člana Upravnog Odbora kluba. Tijekom sljedećeg tjedna sastat će se Upravni Odbor kluba, ne samo radi Tonijevo ugovora, već i radi ugovora nekih drugih igrača također – kazao je predsjednik KK Zadar Dino Perović za KKZadar.net.
Trener Zadra Zmago Sagadin jutros je odradio posljednji trening "Ljetnog kampa" te se na kraju između Bubnića i Poščića odlučio za ovog prvog. Za Bubnića je Sagadin kazao kako je to košarkaš koji može igrati na visokom europskom nivou. Ugovor s Bubnićem još uvijek nije potpisan. Što se Tonija Prostrana tiče, Sagadin napominje kako je ugovor koji je predložio menadžer Tonija Prostrana nerealan, te dodaje kako su cifre u ugovoru previsoke. – Ukoliko Jablan i dalje bude ustrajao na ovim uvjetima, nećemo potpisati ugovor s Prostranom – kazao je Sagadin.

Razgovori oko 'trojke' još jednom prolongirani – za ponedjeljak.

- Ništa novoga nema osim toga da su jučer agenti potencijalnih igrača Zadra prebacili razgovore na danas, a danas je sve još jednom prolongirano za ponedjeljak, tako da ćemo najvjerojatnije tek u ponedjeljak poslati prijedlog ugovora jednom od trojice igrača, a nakon toga čekamo odgovor i onda ćemo raditi na dodatnom usaglašavanju. To je što s 'trojke' tiče. Što se 'petice' tiče, situacija je malo lošija. Emilio Kovačić sada je u Americi i gledat će "Ljetnu ligu", pokušat će stupiti u kontakt s nekim ljudima i mislim da će se i to riješiti skoro.

'Bubnić zadovoljio, Poščić ne'

- Što se tiče ostalih igrača koji su bili ovdje (u ljetnom kampu), Bubnić me je zadovoljio, što u konačnici ne znači da ćemo s njim potpisati ugovor, ali dečko je pokazao potencijal i on bi mogao igrati košarku na europskom nivou. Poščić je u nekim 'backup' kombinacijama, no nije realno da ove godine s njim potpišemo ugovor.

'Cifre koje je ponudio Tonijev menadžer nama nisu prihvatljive'

- Tonijev menadžer Robert Jablan dao je svoj prijedlog, mi smo također dali svoj prijedlog i trenutno smo u procesu usaglašavanja. One cifre koje je postavio Tonijev agent Jablan su previsoke za nas i ako on bude i dalje ustrajao na tom prijedlogu, od ugovora ništa neće biti, a ukoliko popusti, mislim da ćemo se dogovoriti, no u ovom trenutku još uvijek nema potpisanog ugovora niti znam kada će se to desiti. Kazao sam da računam na Tonija, no stojim iza Kluba i onoga što je rečeno, a to je da je cifra koju je ponudio menadžer Tonija Prostrana previsoka i za nas neprihvatljiva - kazao je Zmago Sagadin za KKZadar.net.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.