BCZadar.com više nije službena stranica Košarkaškog kluba Zadar
Piše: KKZadar.net | Objavljeno 25.6.2009 u 21:08.
ZDNews.hr


Povodom teksta objavljenog na stranici http://www.bczadar.com o navodnim mogućim pojačanjima, Košarkaški klub Zadar ograđuje se od istih te napominjemo kako http://www.bczadar.com više nije službena stranica Košarkaškog kluba Zadar, a stavovi s iste stranice također nisu službeni stavovi Košarkaškog kluba Zadar, niti njegovih djelatnika.

Službena stranica Košarkaškog kluba Zadar od 1. lipnja nalazi se na adresi www.kkzadar.net te se na istoj nalaze sve službene informacije vezane za Košarkaški klub Zadar. Zahtjev za promjenu službene domene poslan je u krovnu košarkašku organizaciju – FIBA-u te bi se tokom sljedećih nekoliko dana na svim službenim FIBA i ULEB stranicama kao službena adresa Košarkaškog kluba Zadar umjesto adrese http://www.bczadar.com trebala pojaviti http://www.kkzadar.net domena.

Predsjednik KK Zadar, Dino Perović.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.