Fanteli i Mareniću još jedno zlato!
Piše: ZDSport | Objavljeno 24.6.2009 u 14:50.
ZDNews.hr

Šime Fantela i Igor Marenić Foto: HJS


Na regati Svjetskog kupa u njemačkom Kielu hrvatski su se jedriličari u tri klase popeli na pobjedničko postolje!

Šime Fantela i Igor Marenić (Sv. Krševan, Zadar) nakon europskog zlata uzeli su i naslov pobjednika regate u Kielu za klasu 470. U današnjem finalu bili su treći i sačuvali broj jedan.

Ivan Kljaković Gašpić (Zenta, Split) u Finnu ostao je drugi, za samo jedan bod bolji od njega bio je Poljak Rafael Suzukiel. Ivan je u finalu bio četvrti.

S drugim ulazom u finalu za pobjedničko postolje izborio se i Daniel Mihelić (Galeb, Kostrena) u Laseru. Pripalo mu je treće mjesto. Milan Vujasinović (Labud, Split) bio je danas sedmi i ukupno je sedmi. Pobjednik regate u ovoj klasi je Britanac Paul Goodison.

Foto: HJS

Napredovala je i Tina Mihelić (Labud, Split), s trećim mjestom danas stigla je do petog mjesta konačnog poretka. Prva je Amerikanka Paige Railey.

Pavle Kostov i Petar Cupać (Uskok, Zadar) odabrali su danas u plovu za odličja krivu stranu polja, ušli deveti u cilj, pa je njihov konačni plasman sedmo mjesto u klasi 49er. Prvo mjesto zauzeli su Briesnick/Massmann (GER).

Ponovimo još jednom riječi od jučer – svi hrvatski jedriličari koji su nastupili na regati Svjetskog kupa u Kielu jedrili su danas u finalu. Kad tome pridodamo pobjedu Fantele i Marenića, te drugo i treće mjesto Ivana Kljakovića Gašpića i Daniela Mihelića malo je reći da imamo puno razloga za zadovoljstvo.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.