Pikado: Krčmaru prva odličja
Piše: Televizija VOX | Objavljeno 22.6.2009 u 20:40.
ZDNews.hr


Ako se po jutru dan poznaje, onda za Hrvatsku ne bi trebalo biti problema na ovom Svjetskom prvenstvu u pikadu. Prvog dana natjecanja, Hrvatska je u dvorani Krešimira Ćosića već dobila prvog pobjednika. Boris Krčmar, naš najtrofejniji reprezentativac osvojio je dva turnira.

U disciplini 501 „Double out", Krčmar je najprije pobijedio na Warm up zagrijavanju i što je još važnije, i na službenom turniru, ujedno posljednjem iz Europske masters serije. Ovom pobjedom Krčamar je obranio i naslov ukupnog pobjednika na EDU ranking listi. Tijekom današnjeg dana na programu je ekipno klupsko prvenstvo - Eurokup.

Zbog loših vremenskih uvjeta, svečanost otvaranja Svjetskog prvenstva prebačena je sa Foruma u dvoranu na Višnjiku, a uz bogat zabavni program započinje u 21 sat.

Više u video prilogu!

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.