"Možemo samo ići naprijed"
Piše: H.B. | Objavljeno 20.6.2009 u 11:03.
ZDNews.hr

Polaznici škole košarke Foto: KKZadar.net


U maloj dvorani Krešinog doma jučer je popodne upriličena završna svečanost škole košarke Košarkaškog kluba Zadar na kojoj su mališani imali priliku pokazati svoje vještine pred svojim bližnjima. Osim roditelja i prijatelja, dječacima i djevojčicama došli su zapljeskati i njihovi idoli, prvotimci Zadra – Jere Macura, Hrvoje Perić i Tomislav Ružić koji je djeci i podijelio određene nagrade. Nakon što je kratkim govorom svečanost otvorila pročelnica Upravnog odjela za odgoj, školstvo, kulturu i sport Branka Radman, započelo je predstavljanje polaznika same škole košarke koji su nazočnima demonstrirali sve ono što su usvojili.

Voditelj škole Alen Zrilić po završetku svečanosti istaknuo je veliko zadovoljstvo zaključenom školskom godinom u kojoj je povećan broj polaznika, ali i bitno poboljšanim uvjetima za rad. "Krajem šestog mjeseca organiziramo završnu svečanost na kojoj svi polaznici dobiju za završeni razred svoju diplomu i prigodan poklon te medalje za takmičare koji dođu do finalnih natjecanja. Škola košarke koja djeluje pri KK Zadar ove je godine brojala oko 200 polaznika u dobi od 4 do 14 godina podijeljenih u 12 grupa. Mogu izraziti zadovoljstvo ovom školskom godinom, povećali smo broj polaznika, dobili smo krasne uvjete za rad, tako da možemo samo ići naprijed i da škola može funkcionirati sve bolje i bolje."

Naredni ciljevi škole, prema Zrilićevim riječima, bit će privlačenje još većeg broja djece u samu školu kojoj je ove godine, zahvaljujući sjajnim uvjetima u Krešinom domu, bitno olakšan rad. "Masovnost je naš glavni cilj, da stvorimo što širu bazu i da imamo što veći broj djece. Osnovno je da smo stekli uvjete za to, sad sve ostaje na nama i na našem kvalitetnom radu. Imamo više dvorana, tako da nemamo problema ni s terminima ni s rekvizitima, tako da mislim da što se tiče uvjeta rada, nitko u Hrvatskoj, a možda i šire u Školi košarke takve uvjete nema," zaključio je Zrilić.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.