VIDEO - Branko Ljubičić: "Za manje novce ćemo sastaviti bolju momčad nego lani"
Piše: Televizija VOX | Objavljeno 18.6.2009 u 10:44.
ZDNews.hr

Branko Ljubičić


Godišnja skupština KK Zadar najavljena je još za predstavljanja strateškog plana i programa koji bi 19. lipnja trebao biti i službeno odobren. Time bi i konačno prestao mandat četveročlanoj komisiji koja je u posljednja 4 mjeseca vodila klub. U planiranju iduće sezone znat će se svaki korak, osobito oni financijske prirode.

A baš finincije bile su najveći problem prošle sezone kada su ugovori nekih igrača dosezali astronomske iznose, koji su i stvorili velike dugove. U sljedećih 7 dana najavljuje se isplata svih zaostalih dugovanja prema igračima.

Nova imena, novi statut i još puno promjena ono je što očekuje košarkaški klub Zadar. Prema optimističnim najavama, od 19. lipnja za Zadar počinje nova era.

Cijeli trominutni intervju s Brankom Ljubičićem pogledajte klikom na ovaj link!

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.