Sagadin: "Pratili smo Huertasa, no tražimo trojku, ne dvojku"
Piše: Hrvoje Bajlo | Objavljeno 15.6.2009 u 22:31.
ZDNews.hr

Zmago Sagadin i Hrvoje Perić Foto: ZDS (Arhiva)


Sagadin: Želim Macuru i dogodine

"Macura ostaje u klubu, ne znam što se to oko njega spominje, on do sada nije pravio nikakve probleme i nema razloga da ne ostane, vezan je ugovorom za klub" – kazao je Sagadin o navodnom spominjanom sapunanju daske Splićaninu.
Nakon što smo danas objavili informaciju kako je mladi portorikanski šuter, 21-godišnji David Huertas jedan od ozbiljnijih kandidata za zadarski roster, trener Zadra Zmago Sagadin u razgovoru za ZadarSport kazao je kako su pratili Huertasa, no odlučili su se kako im je u ovom trenutku više potrebniji krilni igrač nego šuter

-Meni osobno Davida Huertasa nitko nije nudio, no ja sam Emiliju Kovačiću rekao da ga pogleda sada kada je bio u Trevisu u kampu (Reebok camp 2009). U ovom trenutku nama on nije zanimljiv iz razloga što mi tražimo trojku, a ne dvojku, a on je dvojka, tako da nismo nastavili nikakve pregovore s njim. Ono što je Emilio vidio u kampu je to da je on dobar igrač, ali na poziciji dva, što mi ne tražimo.

Interesantni Škifić i Klarica

Na naš upit da li u kampu kojega vodi ima zanimljivih igrača za seniorsku momčad Zadra Sagadin je kazao: Da, ima interesantnih momaka, konkretno Škifić i Klarica su nam interesantni, pozvat ćemo još dva beka kada se vrate Mikulić i Blažević da ojačamo konkurenciju pa ćemo vidjeti što i kako dalje.


U posljednje vrijeme, sve češće je spominjano ime Damjana Rudeža kao potencijalnog igrača Zadra, no Sagadin je otklonio i te špekulacije kazavši kako mu Rudež nije interesantan.

-Imamo par interesantnih igrača na trojki, no u ovom trenutku ne bih iznosio nikakva imena kako im ne bi s tim izletima u javnost dizali cijenu. Baš sam sad dobio od Emilija novi DVD, morat ću ga pogledati pa ćemo vidjeti. Gledamo, pratimo, tražimo. Rudež? Ne, nije nam u ovom trenutku interesantan – kazao nam je Sagadin.

"Netko od igrača mogao bi otići ukoliko se ovaj tjedan ne podmire dugovanja"

O teškoj financijskoj situaciji u klubu progovorio je Zmago Sagadin koji napominje kako se igračima treba podmiriti dugovanja, te dodaje kako je izgledno da bi netko od prvotimaca mogao ubrzo napustiti redove Zadra ukoliko se do kraja tjedna ne podmire velika dugovanja kluba prema igračima.

- Prvo klub treba platiti igrače, a onda ćemo sjesti s njihovim agentima i razgovarat ćemo, iako ja većih problema ne vidim, barem što se tiče igrača koji su još uvijek pod ugovorom s KK Zadar. Veći problem će se dogoditi ukoliko ovaj tjedan klub ne plati dugovanja prema igračima jer će netko od njihovih agenata zasigurno zatražiti raskid ugovora

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.