Ivan Barančić: "Još uvijek isprobavamo potencijalne kandidate za prvu momčad"
Piše: KKZadar.Net | Objavljeno 12.6.2009 u 23:41.
ZDNews.hr

Ivan Barančić i Zmago Sagadin Foto: (Arhiva, ZDS)


Ivan Barančić, pomoćni trener Zadra i desna ruka Zmage Sagadina ovih dana dosta vremena provodi u Krešinoj dvorani ne bi li uz pomoć svojih kolega, Tihe Bujana, Jure Šanga te prvog trenera Zmage Sagadina uspio pronaći još barem jednog kvalitetnog igrača koji bi mogao obući zadarski dres.

Između ostalih, u popularnom 'Zmaginom Kampu' ovih dana boravili su (i/ili još uvijek borave) Roko Čiklić, Paolo Tičina, Ive Ivanov, Danko Šestić, Josip Peltzman, Ante Džugum i drugi.

- Uspjeli smo u ovom ciklusu isprobati neke igrače koji su nama u ovom trenutku bili interesantni, organizirali smo u kamp u kojemu sudjeluje oko 12 igrača, također neki koji su igrali, neki čak A1 ligu. Normalno, nama je cilj da u ekipi bude što više domaćih igrača, pa smo na taj način organizirali sve ovo da imamo 10, 12 momaka, te smo isprobali neke njihove karakteristike, ono što se tiče tehničkog dijela – kaže Barančić

Tko ostaje u kampu, a tko ga napušta?

- Ono što mogu sa sigurnošću u ovom trenutku kazati je to da će s nama nastaviti trenirati Peltzman i Bajić. Ne bih nikoga od igrača isticao, svatko od njih dao je svoj maksimum, vidjet ćemo što će biti dalje – zaključio je pomoćni trener košarkaša Zadra Ivan Barančić.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.