PRESSICA - Lino Červar: "Iznimno smo sretni što ćemo opet igrati pred zadarskom publikom"
Piše: TV VOX & ZadarSport | Objavljeno 12.6.2009 u 15:50.
ZDNews.hr


Nakon što je u utorak u Vantaiiju pored Helsinkija savladala Finsku, rukometna reprezentacija Hrvatske jučer je stigla u Zadar. Popularni će Kauboji u dvorani Krešimira Ćosića u nedjelju i srijedu protiv Mađarske i Slovačke odigrati dva susreta u sklopu kvalifikacija za Europsko prvenstvo u Austriji.

O važnosti tih utakmica na današnjoj konferenciji za novinare govorili su izbornik Lino Červar, zatim kapetan reprezentacije Igor Vori te Ivan Ninčević, naš Zadranin, kojem će susret protiv Mađara biti prvi u dresu reprezentacije pred zadarskom publikom.

Izbornik Červar se još jednom prisjetio nezaboravne atmosfere od prije godinu dana na Višnjiku te je opet pozvao navijače da se odazovu u što većem broju. Glasnogovornik Hrvatskog rukometnog saveza, Zlatko Škrinjar, smatra kako cijena od 100 kuna za jednu utakmicu te 150 kuna za oba dana nije previsoka.

Tijekom današnjeg poslijepodneva reprezentacija će odraditi trening na Višnjiku, koji bi u petak u 18 sati trebao biti otvoren za gledatelje, dok će se subotu u podne, reprezentativci družiti sa Zadranima na Narodnom trgu.

Opširnije u četverominutnom vieo prilogu!

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.