Duško Mišković: "KK Zadar ima još sedam dana fore"
Piše: Hrvoje Bajlo | Objavljeno 11.6.2009 u 20:56.
ZDNews.hr

Jere Macura jedan je od četvorice igrača Zadra koje zastupa Duško Mišković Foto: ZadarSport (arhiva)


U javnosti se sve češće pojavljuju špekulacije koji igrači bi mogli, a koji ne nastaviti karijeru u KK Zadar, bez obzira na to što imaju pravovaljane ugovore s klubom.

Naime, igračima još uvijek nisu podmirena dugovanja, a iz kluba uvjeravaju kako će sve biti riješeno sljedeći tjedan! Razgovarali smo s Duškom Miškovićem, menadžerom četvorice zadarskih igrača, Jere Macure, Roka Stipčevića, Hrvoja Perića i Damira Rančića koji nam je kazao kako je i on, također, od kluba dobio usmenu potvrdu kako bi se dugovanja prema igračima trebala riješiti tijekom sljedećeg tjedna.

Kakva je sada situacija s četvoricom igrača koje zastupate, da li su svi dugovi podmireni?

- Iz kluba su mi potvrdili kako će unutar 14 dana sve dugove prema igračima riješiti, nakon toga znat ćemo više i na temelju toga ćemo moći donositi neke nove zaključke, pa ćemo tako svi zajedno sjesti za stol i vidjeti što i kako dalje. Prema onome što ja znam, Macura, Stipčević, Perić i Rančić ugovorom su vezani za Zadar i ako Zadar unutar sljedećih 7 dana ispuni ono što je obećao, a to je isplata svih dugovanja prema igračima, ne vidim razloga da ne produljimo suradnju.

Ukoliko iz tko zna kojeg razloga svi dugovi ne budu riješeni u narednih 7 dana?

- E onda je to jedna potpuno druga priča, jer smo dobili obećanje i garancije iz kluba kako će se sve riješiti dva tjedna nakon završetka Prvenstva Hrvatske. Vjerujem da nas nitko neće zafrknuti i da će sve proći u najboljem redu, zaista to vjerujem. Ne želim uopće razmišljati što će biti ako se sve ne riješi po dogovoru. Samo da dodam da su sve to kvalitetni igrači koji imaju i alternativne opcije i ponude drugih klubova, tako da im novi angažman neće biti teško naći ukoliko dođe do komplikacija.

Mišković je za kraj dodao kako je KK Split još jednom nekorektno postupio prema Hrvoju Periću 'dignuvši' mu novce s računa bez njegovog znanja

- Što se Perića tiče, on je korektan momak i moram kazati da je Split još jednom vrlo nekorektno postupio prilikom preuzimanja novaca s njegovog računa, sve je to moglo proći normalnije i bez tolikih tenzija, no tu smo gdje jesmo, nadamo se da će se sve riješiti u što je moguće bržem roku, u korist nas, igrača i KK Zadar – za kraj će Mišković.

Dodajmo ovome za kraj kako su sva četvorica igrača, Macura, Stipčević, Perić i Rančić od velike važnosti za KK Zadar te se nadamo da će se dugovanja prema istima riješiti unutar sedam dana kako ne bi došlo do mogućih raskidanja ugovora na štetu KK Zadar.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.