KK Zadar, Zmago Sagadin i Hrvoje Perić novčano kažnjeni
Piše: Slobodna Dalmacija | Objavljeno 10.6.2009 u 13:12.
ZDNews.hr

Dvorana Krešimira Ćosića Foto: Zvonko Kucelin


Josip Bilić, povjerenik za natjecanja u A - 1 košarkaškoj ligi, izrekao je novčane kazne na temelju Propozicija natjecanja za sve one koji su se na bilo koji način ogriješili u finalnoj seriji doigravanja za prvaka Hrvatske, u dvobojima između Cibone i Zadra.

Zmago Sagadin, trener Zadra, zbog komentiranja suđenja na negativan način, nakon utakmice u Zagrebu , mora platiti deset tisuća kuna. Isti grijeh , i to kroz negativan komentar u medijima, napravio je igrač Cibone Alan Anderson , pa će u blagajnu HKS-a položiti pet tisuća kuna.

Jednak iznos uplatit će i KK Zadar jer su po završetku posljednje utakmice u dvorani "Krešimir Ćosić" gledatelji u igralište bacali tvrde predmete, kovanice i upaljače.

Cibona je pak kažnjena s tri tisuće kuna jer je u drugoj utakmici doigravanja ,koja se igrala u Zadru , nastupila s devet igrača. Hrvoje Perić, igrač Zadra, zbog dosuđene tehničke pogreške kažnjava se sa tisuću kuna.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.