Dino Perović predsjednik kluba, Zmago Sagadin trener i sportski direktor?
Piše: 057info.hr | Objavljeno 10.6.2009 u 12:33.
ZDNews.hr

Dino Perović - novi predsjednik KK Zadar? Foto: 057info.hr


Dino Perović je najozbiljniji kandidat za predsjednika KK Zadar. Dojučerašnji dopredsjednik, danas član četveročlanog povjerenstva koje je nakon odlaska Kristijana Magaša preuzela upravljanje kluba u svoje ruke, tvrdi naš izvor, 19. srpnja će na Skupštini dobiti povjerenje Uprave. Mjesto dopredsjednika pripast će Mariju Bebiću, Rajko Zurak ostaje u upravi, dok će Branko Ljubičić vjerojatno i dalje obnašati dužnost glasnogovornik.

Klub više neće imati sportskog direktora s obzirom da će Zmago Sagadin kao trener imati sve ovlasti oko slaganja momčadi, odnosno one koje su inače u opisu radnog mjesta sportskog direktora. Uloga izvršnih direktora i dalje je namijenjena Davoru Perišiću i Juri Košti.

Priči tu nije kraj jer se najavljuju još neke kadrovske promjene unutar KK Zadar.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.