Paolo Tičina: "Otkako treniram pod vodstvom Zmage Sagadina dosta sam napredovao"
Piše: Hrvoje Bajlo | Objavljeno 10.6.2009 u 0:06.
ZDNews.hr

Paolo Tičina Foto: (Arhiva, ZDS)


Paolo Tičina, mladi zadarski razigravač već neko vrijeme, točnije, četiri mjeseca trenira s prvom momčadi Zadra. Nakon velikog propusta unutar kluba, kada djelatnici kojim je to bio posao nisu znali da je zakonski rok za registraciju igrača istekao, Tičina je izvisio te je ostao bez angažmana, a prema riječima Zmage Sagadina, trebao je potpisati ugovor sa Zadrom, no radi nečijeg (još uvijek nije poznato čijeg) nemara to se nije dogodilo.

Paolo od dolaska Zmage Sagadina trenira s prvom momčadi te je stekao rutinu, a u razgovoru za ZadarSport potvrdio je kako su treninzi pod vodstvom Zmage Sagadina naporni te je dodao kako ne žali što su naporni, već napominje kako je dosta napredovao, te kako je dosta naučio otkako ga trenira Sagadin.

Već četiri mjeseca svakodnevno treniraš s prvom momčadi Zadra, sada si zajedno s ostalim potencijalnim kandidatima za prvu momčad došao u 'Zmagin ljetni kamp' u Krešinu dvoranu, kakva su tvoja očekivanja?

- Stvarno nemam neka posebna očekivanja. Treniram već četiri mjeseca s prvom momčadi Zadra, praktički od dolaska Zmage Sagadina u klub i već sam detaljno upoznat s programom i radom trenera Sagadina te sa svim ostalim popratnim sadržajem. Jedino sto čekam je to da mi se na kraju kaže jesam li u kombinaciji za prvu momčad ili nisam.

Ukoliko se ne dogodi to da upadneš u prvu momčad, kakvi su ti planovi?

- Ne znam. Iskreno, uopće ne razmišljam o tome. Koncentriran sam na pripreme i treninge koje odrađujemo svakodnevno, a kad završi i to, kada konačno budem znao jesam li upao u sastav ili ne, onda ću dalje razmišljati. Nema smisla započimati nešto drugo dok još nisi završio započeto.

Zmago Sagadin trener ti je već četiri mjeseca, što možeš reći o njemu?

- Mogu kazati da sam stekao jako dobro iskustvo, puno sam naučio u ova četiri mjeseca. Istina je da se radi dosta naporno, ali to se itekako isplati. Napredak se osjeti. O treneru Sagadinu mogu reći samo riječi hvale, ništa više. On je vrhunski stručnjak u svakom pogledu i odlično kuži košarku. Čast mi je to što mi je on trener – za kraj će Tičina.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.