BK Zadar: Marin Jakovčev prvi!
Piše: ZDS | Objavljeno 8.6.2009 u 23:51.
ZDNews.hr

BK Zadar Foto: ZDS


Biciklisti BK Zadar u nedjelju 7. lipnja nastupili su na dvije utrke. Cestovni dio ekipe je vozio 29. po redu "Nagradu Grada Pazina". U konkurenciji 34 vozača iz 13 hrvatskih klubova Marin Jakovčev (1997) je u svojoj dobnoj kategoriji do 13 godina osvojio prvo mjesto i učvrstio vodstvo u Kupu Hrvatske nakon 5 odvoženih trka.

Ujedno je to bio i njegov najbolji ovogodišnji plasman računajući starije vršnjake do 15 godina pošto je kroz cilj prošao ukupno 11. Stazu dugu 19,7km prošao je za 0:39:38 sa prosječnom brzinom od 30km/h.

Karlo Jurić(1997) je u istoj kategoriji do 13 godina kroz cilj prošao četvrti (ukupno 19-ti) što je i njegov najbolji ovogodišnji plasman te izbio i na 4.mjesto u Kupu Hrvatske.
U kategoriji do 15 godina nastupio je Toni Celent te također sa 13. mjestom u ukupnom poretku i prvim od svog godišta(1996) ostvario najbolji ovogodišnji plasman.

Slijedeću subotu najmlađe zadarske vozače očekuje jedna od najvažnijih ovogodišnjih utrka a to je „Brdsko prvenstvo Hrvatske“ koje se kao i svake godine vozi na Učkoj u dužini od 7km sa prosječnim nagibom ceste od 10 do 14%.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.