Ljubičić i Zurak: "Još jednom ponavljamo: Zmago Sagadin ostaje trener Zadra i u sezoni 2009/2010"
Piše: H.B. | Objavljeno 7.6.2009 u 19:54.
ZDNews.hr

Branko Ljubičić Foto: (Arhiva, ZDS)


Nakon što su se u medijima opet pojavile nove špekulacije kako je jedan od kandidata za novog trenera KK Zadar Dražen Anzulović, a to su već nekoliko puta demantirali iz kluba, Branko Ljubičić, glasnogovornik četveročlane komisije koja upravlja klubom u razgovoru za ZadarSport još jednom je otklonio mogućnost da Dražen Anzulović preuzme klupu Zadra te je, baš kao u predsjednik četveročlane komisije kazao kako će trener Zadra i dogodine biti Zmago Sagadin.

- Dražen Anzulović? Ja ne znam zbog čega stalno u pojedinim novinama baš on izlazi kao potencijalni kandidat za prvog trenera Zadar kada smo već donijeli odluku i potpisali novi ugovor sa Zmagom Sagadinom koji će i dogodine voditi našu momčad, sam će ju slagati i voditi. Da nismo donijeli tu odluku i da je nismo javno objavili na pressici, a kasnije je i predsjednik komisije Rajko Zurak dvaput kazao kako će Zmago biti trener, ja bih to shvatio kao špekulacije, no ovako, kada je sve već i službeno objavljeno nekoliko puta… - kazao je Ljubičić u razgovoru za ZadarSport.

Rajko Zurak, predsjednik četveročlane komisije koja upravlja klubom do dolaska novog predsjednika u razgovoru za ZadarSport netom nakon posljednje utakmice Zadra i Cibone nedvosmisleno je, također, kazao kako puno povjerenje Upravnog Odbora kluba ima Zmago Sagadin.

– On će voditi momčad dogodine, vidimo da je napravio dosta pomaka kod pojedinih igrača i kod momčadi konkretno. Dogovorit ćemo se oko nekih igrača na koje će on računati i na koje neće, negdje ćemo nešto prihvatiti, negdje ćemo se dogovoriti, no Zmago ima apsolutno povjerenje Upravnog Odbora i on je trener košarkaškog kluba Zadar za sezou 09/10 – kazao nam je Zurak.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.