VIDEO - Izjave Rajka Zuraka, Zmage Sagadina, Velimira Perasovića, Marka Cara, Roka Stipčevića, Nikše Prkačina i Alana Andersona
Piše: Televizija VOX & ZadarSport | Objavljeno 6.6.2009 u 13:49.
ZDNews.hr


Ništa od pete utakmice u Zagrebu; Zadar je poražen na Višnjiku, a Cibona je novi prvak Hrvatske. Igrači Velimira Perasovića, Zadru su krunu preoteli u zadnjem napadu, sedam desetinki prije kraja, kada je, pri rezultatu 67 - 67, precizan bio Prkačin. Konačan rezultat 71 - 69 za goste. Prvi dio utakmice, kada je Zadar vodio i po 16 koševa, nije dao naslutiti kako će Zmagini igrači, u nastavku, u svega nekoliko minuta, sve rasuti. Zakazao je skok, a postotak šuta s linije za slobodna bacanja, zadao je glavobolju svim navijačima. Točka je ovo na "i" jedne, u najmanju ruku turbulentne i prevrtljive sezone na Višnjiku.

Pred vodstvom, koje 19.6. planira sjednicu Upravnog odbora, težak je zadatak; vratiti košarku u grad iz kojega je ponikla.

Izjavu predsjednika četveročlane komisije Rajka Zuraka, Zmage Sagadina, Velimira Perasovića, Marka Cara, Roka Stipčevića, Nikše Prkačina i Alana Andersona možete pogledati u ovom video prilogu.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.