Todor Gečevki i Juby Johnson: "Ovo je bila naša posljednja utakmica u dresu Zadra"
Piše: H.B. | Objavljeno 5.6.2009 u 21:50.
ZDNews.hr

Juby Johnson nakon pet sezona više neće nositi Zadrov dres... Foto: ZadarSport (arhiva)


Nakon pressice i izjave trenera, na red su došli i igrači Zadra koji su kazali kako je Cibona bila bolji protivnik te su im čestitali na osvojenom naslovu, ipak, izjava Todora Gečevskog i Jubya Johnsona ostala je najupečatljivija, obojica su kazali kako su odigrali svoje posljednje utakmice u dresu Zadra.

Rok Stipčević

Izuzetno sam razočaran i pogođen, mislim da smo bili dobar suparnik Ciboni koja je ove godine stvarno složila jaku ekipu sa dva reprezentativca Hrvatske, Bosne i nekoliko odličnih stranaca, mislim da smo im dobro parirali u svim natjecanjima tokom cijele sezone. Ako se uzme u obzir, mislim da čak imamo ove godine izjednačen omjer u međusobnim susretima. Stvarno mi je žao što smo na ovakav način izgubili utakmicu, mislim da još par dana neću moći shvatiti kako smo sve ovo izgubili. Ne razmišljam da li je ovo bila naša najlošija sezona u povijesti ili ne, već o tome kako nam Prkačin zabija u posljednjim desetinkama susreta. Da smo igrali petu utakmicu, Zadar bi imao 60% šanse za naslov.

Marko Car

Mislim da je Cibona pobijedila zasluženo, dobro smo otvorili utakmicu, sve je išlo kako je trebalo, međutim, u drugom poluvremenu smo bili lošiji, malo nam je i šut pao, sve u svemu, potpuno zaslužena pobjeda Cibone.

Tome Ružić

Što reći, čestitam Ciboni na pobjedi, dobro smo odigrali prvo poluvrijeme, u drugom dijelu smo ih pustili da se previše lako i brzo vrate, jednostavno, tu nam je pala koncentracija, do kraja se igralo koš na koš i Prkačin je odlučio pobjednika u posljednjoj sekundi.

Vladimer Boisa

Odigrali smo dobro prvo poluvrijeme, u trećoj četvrtini Cibona je imala dobar ritam, čak su počeli i voditi, najgore od svega što se moglo dogoditi je to da dignu pehar u Zadru, to se i dogodilo. Da smo odigrali petu utakmicu i tamo izgubili, ok, rekli bi smo da su bolji, imaju domaći teren i sve… no ovako, dobili su nas u Zadru i uzeli naslov.
Damir Rančić

Čestitam Ciboni na zasluženoj pobjedi. Imali su više sreće u zadnjoj akciju, sveukupno su pokazali više nego mi i zasluženo osvojili naslov.
Hrvoje Perić

Ne mogu reći da su nezasluženo slavili, trudili su se i bili bolji, imali smo 16 razlike i to smo prokockali, izgubili smo tu treću četvrtinu, što se dogodilo, nemam pojma. Žao mi je zbog publike i svih nas.

Todor Gečeski

Bili su bolji, relativno, tokom cijele sezone, posebno kad smo se mi počeli raspadati. Na kraju smo se skupili zadnjih par mjeseci, došli smo do finala, sve smo izdržali da bi izborili ovu zadnju utakmicu, imali smo dvije utakmice gore, imali smo šut za pobjedu u regularnom dijelu, promašili smo previše prilika i Cibona je na kraju zasluženo osvojila naslov prvaka. Bili su bolji. Mislim da je ovo bila moja posljednja utakmica u zadarskom dresu.

Juby Johnson

Čestitam Ciboni, ali teško je zato što je ovako završilo. Za mene je ova utakmica bila vrlo emotivna, ne znam kakav je moj status. Želio bih zahvaliti svima koji su me podržavali od prvog dana i što su me prihvatili kako jesu. Znam da publika posljednjih četiri – pet mjeseci nije vidjela pravog Juby Johnsona, ali oni su me podržavali od prvog dana,» kazao je Juby.

«Jako će mi nedostajati moji suigrači, posebice Gečevski, nakon pet godina što smo odigrali zajedno. Ispričavam se što u posljednje vrijeme nisam bio pravi, ali dobro je znati da su navijači znali kako inače igram i da su me podržali. Imam ponude talijanskog i španjolskog kluba, ali još uvijek sam tu, ali ako više ne budem tu, želim svima sve najbolje.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.