"Ljubavni gay trokut Andersona, Muhvića i Cvitkovića"
Piše: Teo Cilar | Objavljeno 4.6.2009 u 21:30.
ZDNews.hr

Transparent koji će se sutra pojaviti na Višnjiku


Sutra u 18 sati nas očekuje četvrta finalna utakmica između Zadra i Cibone. Podigle su se velike tenzije uoči te utakmice, posebno nakon treće utakmice odigrane u utorak u Zagrebu, što zbog lošeg sudačkog kriterija koji ima Zadar, a posebno zbog velikog podcjenjivanja košarkaša Zadra.
Podcjenjivanje dolazi od strane najboljeg igrača Cibone ove sezone, Alana Andersona koji je ujedno na parketu zaštićen kao lički medvjed od strane suca Dubravka Muhvića, pa tako ako ga se krivo pogleda, već se sudi prekršaj na njemu.

Na sve to dolazi i Slavko Cvitković, koji svojim posprdnim komentarima na račun Zadra, ali i navijanjem za Cibonu tokom cijelog prijenosa (već dugi niz godina) iritira sve zadarske navijače, ali i ostale neutralne gledatelje. Još ostaje u sjećanju prva utakmica ove finalne serije, kada je pod kraj utakmice Todor Gečevski šutirao na koš, lopta nije dirala obruč, a Cvitković se posprdno smijao tome što se jako dobro moglo primijetiti i na malim ekranima.

Svi ti događaji dali su razne ideje zadarskim navijačima pa je tako osvanuo i jedan novi transparent koji će se naći sutra u dvorani a na njemu su imena trojice najomraženijih osoba trenutno u Zadru, Alana Andersona, Dubravka Muhvića i Slavka Cvitkovića. Na transparentu piše: Ljubavni Gay trokut, u zagradama je prijevod na engleskom jeziku, ispod je nacrtan trokut sa srcem unutra, a na svakom vrhu trokuta napisano je ime od trojice “ljubavnika” sa njihovim nadimcima, a ispod svega toga je još dodano-svake noći oko ponoći.

Sigurno će Cibose sutra dočekati paklena atmosfera, a nadamo se da će igrači Zadra naći dodatan motiv u podcjenjivačkim izjavama Alena Andersona kako je on kupio avionsku kartu za povratak kući u subotu i da se neće igrati peta utakmica i da će ostaviti srce na terenu!
Pobjedi za nas voljeni Zadre!

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.