Ekskluzivno: Aco Petrović mimo dogovora blokirao klupski račun i podigao 480.000.00 kn!
Piše: Hrvoje Bajlo | Objavljeno 4.6.2009 u 20:21.
ZDNews.hr

Aco Petrović Foto: (Arhiva, ZDS)


Kako ekskluzivno doznajemo od Branka Ljubičića, glasnogovornika četveročlane komisije koja nakon ostavke Krisitjana Magaša upravlja s KK Zadar, Aco Petrović prije dva dana blokirao je klupski račun te se mimo sporazumnog dogovora s klubom naplatio ionako siromašnog zadarskog računa!

- Ništa nije upućivalo na to da će Aco Petrović, s kojim smo se sporazumno dogovorili kako ćemo mu isplatiti određeni, manji iznos - blokirati klupski račun te nam u jednom potezu dignuti 480.000.00 kn. Mi smo se dogovorili o metodi i brzinu isplate, no on je sam od sebe, mimo našeg dogovora, iako je kazao da neće blokirati račun kluba, sjeo na naš račun, iako zna u kakvoj je financijskoj situaciji klub, te se naplatio. Istina je da je preuzeo kompletnu sumu novaca koji mu je klub bio dužan. Očito je da mu se žurilo pa se zato nije pridržavao dogovora – kazao nam je Ljubičić.

Košarkaški klub Zadar više ništa ne duguje Aci Petroviću, on je svoje novce dobio. No, je li Petrović postupio korektno? Unatoč tome što se s čelnicima kluba dogovorio oko isplate jednog, manjeg iznosa, preko noći, istina na legalan način podigao je drugi, veći i potpuni iznos koji mu je klub dugovao…

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.