VIDEO - NK Velebit zadao posljednji udarac Zebićevim izabranicima
Piše: Televizija VOX | Objavljeno 4.6.2009 u 18:10.
ZDNews.hr


U finalnoj utakmici Županijskog nogometnog kupa, odigranoj na igralištu Stanovi, trećeligaš Velebit iz Benkovca je pobijedio prvoligaša Zadra rezultatom 2:1. Trijumf Benkovčana je potpuno zaslužen i oni će u idućoj sezoni predstavljati našu županiju u pretkolu Hrvatskog nogometnog kupa.

Dvostruki strijelac za Velebit bio je njihov kapetan Dado Klapan u 30. i 49. minuti, a počasni gol za Zadar u 86. minuti postigao je Dragan Župan iz jedanaesterca. Ova pobjeda Velebita nad Zadrom ne predstavlja nikakvo iznenađenje, branili su se pametno i organizirano pokazujući pri tom visoku taktičku zrelost.

Pobjednički pehar, koji su primili iz ruku predsjednika Nogometnog saveza Zadarske županije Rena Sinovčića, kruna je njihove odlične sezone. Za razliku od momčadi Dalibora Zebića, koja na cijeloj utakmici nije izradila konkretnu prigodu te nisu uspjeli opravdati ionako skromnu sezonu.

Opširnije uz sažetke s utakmice u video prilogu

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.