Hrvoje Perić: "Vjerujem da možemo dobiti sljedeće dvije utakmice"
Piše: H.B. | Objavljeno 3.6.2009 u 23:24.
ZDNews.hr

Hrvoje Perić Foto: ZDS (arhiva)


Košarkaše Zadra u petak, 5. lipnja s početkom u 18 sati u dvorani Krešimira Ćosića očekuje 4. utakmica doigravanja za prvaka Hrvatske. U trećoj utakmici bolja od Zadra bila je momčad Cibone koja je u konačnici slavila sa samo 4 koša razlike. Upravo ta utakmica jedna je najgorih, ako ne i najgora predstava Zadra ove sezone.

Naš sugovornik u najavi utakmice, Hrovje Perić, kazao je kako će momčad Zadra učiniti sve što je u njihovoj moći da pobijede sljedeće dvije utakmice te uzmu 'kantu'. Perić je u razgovoru za ZadarSport priznao trenutno prolazi kroz razdoblje loše forme, čemu su ponajviše uzrokovale ozlijede, prvo leđa, a zatim i upala grla.

Prije svega, kratak osvrt na treću finalnu utakmicu i vašu, momčadski jako lošu utakmicu.

- Definitivno je loše otvaranje odredilo tijek susreta, prvo poluvrijeme Cibona je dobila dodatno samopouzdanje, odigrali su furiozno, doslovce su nas deklasirali, kasnije smo stizali rezultat, došli smo do -12 i onda je Troha pogodio dvije trice iz vrlo teške pozicije i mislim da je tu priča bila završena.

Niste se pridržavali trenerovih zamisli, on je kazao kako nije osmislio da većina akcija ide na šut za tri, već pod koš, zbog čega niste postupili po trenerovom naputku?

-
Stvarno ne bih znao odgovor na to pitanje, jednostavno je došlo do konfuzije u momčadi, bilo je dosta loših rješenja u napadu i stvarno nemam neki poseban odgovor, nismo imali ideje, bilo smo nikakvi, vidio si i sam da smo jako loše odigrali, stvarno nam je žao radi tog poraza, učinit ćemo
sve što je u našoj moći da dobijemo dvije sljedeće utakmice.

Ova treća finalna utakmica zasigurno nije pravi odraz Zadra, odigrali ste loše, što se još da ispraviti, jako malo je do kraja?

- Ja se najiskrenije nadam da će doći do pete utakmice. Nadam se da ćemo u petak uspjeti ispraviti greške koje smo radili u trećoj utakmici, nadam se da ćemo odigrati kako mi to znamo najbolje i da ćemo svima još jednom dokazati kako smo u utorak imali loš dan i da to nije prava slika Zadra. Sigurno je da možemo i moramo bolje od ovoga što smo pokazali u zadnjoj utakmici.

Nije ovo Hrvoje Perić kojega smo navikli gledati ove sezone. U velikoj većini utakmica bio si jedan od najboljih, ako ne i najbolji zadarski pojedinac, no onda su se zaredale ozljede…

- Sigurno da nije, nadam se da će se i to što prije promijeniti. Svjestan sam da u sportu ima uspona i padova, no unatoč tome što lošije igram ,smatram da sam imao jednu dosta dobru sezonu. Nakon ozljede leđa, kada sam opet došao malo k sebi, dogodila se ta upala grla. Sve me to malo izbacilo iz ritma. Treniram, radim, dajem svoj maksimum, no nažalost to nije ono što je bilo tokom cijele sezone, ali Bože moj, no uvjeren sam da ću se brzo vratiti u ritam i da ću spreman dočekati ove sljedeće finalne utakmice, a na kraju svega i novu sezonu - za kraj će Perić.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.