Biciklistički klub Zadar - Petan prvi, Jakovčev drugi!
Piše: ZadarSport | Objavljeno 1.6.2009 u 13:36.
ZDNews.hr

BK Zadar Foto: ZadarSport


Biciklistički klub Zadar je za vikend nastupio na cross-country utrci u Samoboru.
U kategoriji do 15 godina Dominik Petani je ostvario svoju drugu ovogodišnju pobjedu i preuzeo vodstvo u poretku za Kup Hrvatske.

U kategoriji do 13 godina Marin Jakovčev je utrku završio na drugom mjestu dok je Karlo Jurić bio četvrti. U poretku za kup Jakovčev i Jurić nakon tri utrke drže 2 i 3 mjesto.
U kategoriji Sport 1 zadarski rekreativac Marin Pejdo je izuzetno tešku samoborsku stazu uspješno savladao i stigao na cilj četvrti. U ukupnom poretku za Kup Hrvatske Pejdo je trenutno peti.

Sva četiri zadarska vozača su opravdala odlazak na 16.XC Samobor te i dalje u svojoj prvoj mtb-sezoni ostvaruju odlične plasmane u konkurenciji klubova sa puno dužom mtb-tradicijom.

Slijedeći vikend najmlađi dio tima se vraća na cestovnu disciplinu biciklizma tj. biciklističku Kup utrku koja će se voziti u Pazinu dok će zadarski mtb-rekreativci pokušati osvojiti državnu medalju na nacionalnom prvenstvu u mtb-maratonu koje će se održati u Pakracu na obroncima Psunja.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.