Ljubičić: "Zmago Sagadin bit će trener Zadra i u sljedećoj sezoni"
Piše: Hrvoje Bajlo | Objavljeno 31.5.2009 u 20:54.
ZDNews.hr

Branko Ljubičić Foto: ZDS (arhiva)


Nakon što su se u medijima pojavile informacije kako bi Dražen Anzulović dogodine trebao preuzeti zadarsku klupu, Branko Ljubičić danas je u razgovoru za ZadarSport demantirao takve izjave i napise te je dodao kako je Sagadin pr(a)vi izbor četveročlane komisije.

Pojavile su se informacije kako će dogodine klub preuzeti Dražen Anzulović, a samo par sati kasnije opet su se pojavile nove informacije, a te su kako je Zmago Sagadin potpisao novi ugovor s Zadrom. Što je od ovoga točno?

- Prije svega, mi moramo misliti na budućnost, pa je normalno da pregovaramo s ostalim potencijalnim trenerima, kako s njima, tako i sa Sagadinom. Mi jesmo pregovarali s nekim hrvatskim trenerima i tražili smo najbolje rješenje. Mislimo kako je Zmago Sagadin pravi trener za Zadar i on će nas voditi i u sljedećoj sezoni. Morate priznati da je napravio vrlo dobar rezultat u rekordno kratkom roku. Zmago je ponudio najbolji program i odlučili smo da nas on vodi i dogodine.

Potpisan ugovor za sljedeću sezonu

- On je potpisao ugovor za sljedeću sezonu i bit će naš trener i dogodine. Kao što sam već kazao, napravio je dobar posao u kratko vrijeme i ono što mi mislimo je to da je on najbolje rješenje za nas i naše navijače, a u krajnjoj liniji najbolji je izbor i za naš klub. Zmago je pokazao da je vrhunski stručnjak i od njega možemo očekivati samo bolje – za kraj će Ljubičić.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.