Košarkaši Zadra nakon pobjede nad Cibonom: "Bili smo bolji u svim segmentima igre"
Piše: Hrvoje Bajlo | Objavljeno 30.5.2009 u 19:46.
ZDNews.hr

Košarkaši Zadra Foto: ZDS (arhiva)


Nakon pobjede Zadra nad Cibonom 83-72, igrači Zadra izišli su pred novinare te su se složili kako je Zadar danas bio bolji i kvalitetniji te je zasluženo slavio.

Damir Rančić

- Zaslužena pobjeda Zadra, ušli smo u utakmicu onako kako smo se dogovorili, a to je bilo agresivnije nego u prvoj utakmici, nismo im dozvolili da se razigraju, pa su u prvom poluvremenu zabili samo trideset poena, u trećoj četvrtini smo dobro startali, digli smo razliku na petnaestak koševa i to rutinirano doveli do kraja. Igrao sam pod temperaturom jer imam upalu uha, no to je nevažno, važno je jedino da smo dobili.

Rok Stipčević

- Znali smo da će utakmica biti posve drukčija od one prve u Zagrebu, igrali smo pred domaćom publikom i zasluženo smo slavili. Oni su igrali zonu jer su željeli sačuvati igrače od osobnih pogrešaka pošto su imali osam igrača, cijelu utakmicu su igrali zonu na što smo mi mogli i bolje reagirati, međutim, pobjeda je pobjeda, sada smo izjednačili na 1-1, sada u Zagreb idemo odigrati tu utakmicu u kojoj ćemo dati sve od sebe, prvu smo odigrali bez elana, želje i volje, a tako se ne može. Za ovo smo trenirali cijelu godinu. Idemo dati sve od sebe da dobijemo.

Vladimer Boisa

- Odigrali smo prvo poluvrijeme najbolje što se obrane tiče do sada na Ciboni i drugo poluvrijeme smo isto odigrali super, a jedini problem koji smo imali je zaustavljanje Andersona, to nismo uspjeli, ali pobjeda je pobjeda. Zadnju utakmicu u Zagrebu smo odigrali vrlo loše. Nadam se da takav pristup i takvo izdanje nećemo ponoviti u trećoj utakmici u Zagrebu – za kraj će Boisa

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.