Sagadin: "Bili smo bolji od prve do posljednje minute, s malim padom igre zadnjih 5 minuta"
Piše: H.B. | Objavljeno 30.5.2009 u 19:31.
ZDNews.hr

Zmago Sagadin Foto: ZDS (arhiva)


Nakon pobjede Zadra nad Cibonom u drugoj finalnoj utakmici (83-72), treneri obje momčadi, Zmago Sagadin i Velimir Perasović na pressici su pred okupljenim novinarima iznijeli svoja viđenja današnje utkamice. Obojica trenera složila su se kako je Zadar zasluženo slavio.

Velimir Perasović: “Zadar je zasluženo pobijedio“

- Čestitam Zadru na pobjedi, mislim da su krenuli u utakmicu, kako u i najavili, agresivno i žestoko posebno ispod koša, svaki kontakt je bio na granici faula, a očigledno je i da je način na koji su pripremali utakmicu i u medijima urodio plodom. U situaciji kada smo igrali sad dva visoka igrača , za nas je veliki hendikep kada uđemo brzo u situaciju s penalima. Bez obzira na sve, pobjeda Zadra je zaslužena i mislim da su imali puno više raspoloženih igrača, sljedeća utakmica je opet utakmica života i smrti, i tako do tri pobjede - kazao je Perasović.

Zmago Sagadin: “Čestitam svojim momcima na odličnoj partiji“

- Prije svega moram svojim momcima koji su igrali hrabro čestitati. Igrali smo čvrsto i pametno i bili smo 35 minuta mnogo bolji protivnik, na kraju smo malo pali, no to više nije bitno, jer tu koš razlika ne nosi ništa. Utakmicu je trebalo dobiti, mi smo je dobili. Mi svaku utakmicu idemo na pobjedu, što je serija duža, to više ide na naš mlin. U fizičkom smo boljem stanju i sljedeću utakmicu ćemo odigrati još bolje, a za ono što su danas moji momci pokazali, sve čestitke - rekao je Sagadin na pressici.

Rančić igrao pod povišenom tjelesnom temperaturom

Isto tako moram naglasiti kako je Damir Rančić igrao pod povišenom tjelesnom temperaturom, prije početka utakmice imao je 37,6, ima upalu uha s kojom nikako nije lako igrati. Danas je bio pod lijekovima i svaka mu čast na pruženom. Nije to onaj pravi Rančić, no i danas je bio dobar, s obzirom na probleme koje ima – za kraj će Sagadin.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.