Zadarski veterani odlični u Zagrebu
Piše: Hrvoje Bajlo | Objavljeno 27.5.2009 u 18:40.
ZDNews.hr

Saša Radotić (prvi slijeva) Foto: ZadarSport (arhiva)


Članovi kluba atletskih veterana "Zadar", ove nedjelje su imali zapažen nastup na 3. međunarodnom atletskom prvenstvu Zagreba za veterane koji se je održao na zagrebačkim Sveticama.

Naši atletičari ostvarili su slijedeće rezultate: Vilma Fatović - 2. mjesto u trčanju na 100 m, 1. mjesto u skoku u dalj i 2. mjesto kao članica štafete na 100 m; Elvis Čulina - 1. mjesto u trčanju na 100 m; Slobodan Miolović - 4. mjesto u trčanju na 100 m i 3. mjesto u skoku u dalj; Borislav Perica - 2. mjesto u trčanju na 1500 m; Venci Bilosnić - 1. mjesto u bacanju kugle i 1. mjesto u bacanju koplja; Saša Radotić - 1.mjesto u brzom hodanju na 3000 m.

KAV "Zadar" već ove subote je domaćin atletskog veteranskog mitinga gdje također očekujemo uspješan nastup naših atletičara.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.