Sagadin nakon poraza od Cibone: "Zaboraviti što prije ovu utakmicu, možemo mi puno bolje"
Piše: Damir Karinja | Objavljeno 26.5.2009 u 22:37.
ZDNews.hr

Zmago Sagadin Foto: ZadarSport (arhiva)


Nakon poraza u prvoj finalnoj utakmici PH od Cibone u domu Dražena Petrovića, trener Zadra Zmago Sagadin na pressici nakon utakmice kazao je kako je Cibona zasluženo pobijedila te je bila bolja u svim segmentima igre, dok su se grači Zadra također zajedno složili u činjenici kako je Cibona danas bila bolja…

Zmago Sagadin: "Čestitam Ciboni na zasluženoj pobjedi, bili su boljji u svim segmentima igre danas,mi u obrambenom i skakačkom djelu nismo bili ni približno onako kako smo htjeli.Previše smo primili koševa i dozvolili da se Cibona razigra. Ovu utakmicu nismo mogli dobiti samo šutom u napadu, u takmičenju tko će dati više koševa, to nije naša igra. Ovo ćemo što prije zaboraviti i okrenuti se novoj utakmici i mislim da mi možemo puno bolje."

Marko Car: "Loše smo ušli u utakmicu,loše smo odgovorili na njihovu agresivnost, pokušali smo se vratiti kao i zadnji put, ali ovo je finale i sa takvom igrom teško možemo očekivati uspjeh. U subotu ćemo dati sve od sebe i nadam se da ćemo na kraju biti zadovoljni sami sa sobom. Ne bih htio komentirati suđenje to je za neke druge ljude."

Rok Stipčević: "Igra se na tri pobjede, ovo ništa ne znači. Borba je na parketu i tamo se treba pokazati. Dati ćemo sve od sebe da doma poravnamo račune. Biti će i doma teško, treba popraviti neke stvari, ali nadamo se najboljem. Izgubili smo utakmicu u drugoj četvrtini, nakon koje smo se stalno trudili stizati rezultat, na kraju nas je uhvatio umor i oni su imali više koncentracije."

Juby Johnson: "Bili je teško, oni su se trudili pobijediti više nego mi. Sada ćemo pokušati dobiti doma i završiti priču s tim."

Damir Rančić: "Zaslužena pobjeda Cibone, nadigrali su nas u svim segmentima, a prevagnulo je 10 skokova više. Što je tu je i ovu utakmicu treba zaboraviti što prije, izvući pouke pripremiti se dobro. Danas smo loše čuvali Kusa i Andersona .Ja sam tu dosta zaslužan pogotovo kad smo došli na sedam poena zaostatka Kus daje tricu preko mene. Oni imaju teške centre koji nama zadaju dosta problema, igraju na tu unutarnju liniju kad im stane vanjska i na tome se bazira njihova igra. Imali su dosta slobodnih bacanja i zato se nadam da će kriterij biti drukčiji u Višnjiku. Mi smo pokazali da možemo s njima samo trebamo povećati agresivnost i ne dati Andersonu da se razigra. Vidimo se ovdje za tjedan dana sa omjerom jedan jedan."

Todor Gečevski: "Cibona je danas bila bolja u svim segmentima igre i mislim da su zasluženo slavili. Ovu utakmicu trebamo zaboraviti što prije i skoncentrirati se na uzvrat u Zadru. Oni su dobro igrali, naši šutevi za tri nisu ulazili, nismo dobro čuvali njihove igrače i nismo dobro reagirali na zonu, sve u svemu, zaslužena pobjeda Cibone."

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.