"Zadar nema što za izgubiti. Dat ćemo sve od sebe, pa ako bude dovoljno..."
Piše: ZadarSport i TV VOX | Objavljeno 25.5.2009 u 23:33.
ZDNews.hr

Zmago Sagadin - "Cibona je jača na papiru" Foto: ZadarSport (arhiva)


Košarkaši Zadra dvokorakom su se plasirali u finale domaćeg prvenstva. U poluzavršnici domaćeg prvenstva s 2-0 bili su bolji od Zagreba i u finalu ih očekuje najljući rival, zagrebačka Cibona koja je u drugom polufinalu bila bolja od Splita. Regularni dio prvenstva Cibona je završila na 1. mjestu, što joj je donijelo prednost domaćeg terena.

- Moj tim bio je vrlo motiviran u zadnjem dijelu sezone da dođe do tog finala, tako da nema nikakve sumnje da je finalni obračun s Cibonom za nas veliki izazov i da ćemo zaista dati 120%, do zadnjeg atoma snage, sve što je u našoj moći da pokušamo iznenaditi Cibonu i osvojiti prvenstvo – kazao je Sagadin na pressici uoči odlaska u Zagreb.

Da je na papiru Cibona jača, svjestan je i sam Sagadin, koji napominje kako je Cibona ove godine ostvarila velike rezultate u svim natjecanjima na kojima su nastupili, počevši od kupa Krešimira Ćosića, preko Eurolige do finala NLB lige.

- Na papiru, ono što sam već rekao, Cibona je ove godine sastavila respektabilan tim, vjerojatno po imenima i uloženom novcu mnogo skuplji i mnogo jači od nas, dokazali su to u finalu Kupa, rezultatima u NLB ligi i rezultatima u Euroligi. Na svim tim nivoima su napravili respektabilan rezultat, za što im treba čestitati.

Zadarski strateg također je svjestan činjenice kako je klub kojega je preuzeo u dosta nezgodnom i turbulentnom stanju već izborenim finalem napravio dobar posao.

-Sada smo u finalu, Zadar nema što izgubiti, mi znamo da favoriti uvijek ne pobjeđuju , ne opterećujemo se da ćemo napraviti 'Bog zna što', ali u svemu tom dat ćemo svoj maksimum. Ako će to biti dovoljno, super, ako ne, mislim da smo već dovoljno napravili plasmanom u finale ove godine s obzirom na turbulentnu sezonu – za kraj će Sagadin.

Utakmica je na rasporedu s početkom u 18:30 uz izravan prijenos na HTV 2.

Pogledajte video zapis s pressice klikom ovdje!

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.