VIDEO - Franko Bilaver i Luka Begonja na klupi, Ježina od prve minute, ulaz slobodan!
Piše: TV Vox i ZadarSport | Objavljeno 23.5.2009 u 23:41.
ZDNews.hr

Dalibor Zebić Screenshot: TV Vox


Nogometaši Zadra, koji su već osigurali prvoligaški opstanak, do kraja sezone igraju još tri utakmice, dvije prvenstvene i jednu u Županijskom kupu. U 32. kolu na oproštaju od domaćih navijača na Stanove stiže posljednje plasirana Croatia Sesvete, koja se sprema za kvalifikacije.

Ulaz slobodan!

Utakmica pretposljednjeg kola 1.HNL između Zadra i Croatije i Sesveta igra se u 16 sati i 30 minuta. Ulaz je slobodan!
'Žao nam je što nismo slavili u Zaprešiću kako se ne bi pričalo da smo ostali u ligi radi njenog proširenja'

- Približava se kraj sezone, pred nama su dvije utakmice, prva kod kuće sa Croatiom iz Sesveta te ona s Zagrebom u posljednjem kolu. Žao mi je što se iz Zaprešića nismo vratili sa sva tri osvojena boda jer smo imali sve u svojim rukama, isto tako i radi toga da ne bi netko kazao da smo ostali u ligi zato jer se ona proširuje, međutim, mislim da imamo kvalitetu i mogli smo s ovom utakmicom u Zagrebu zapečatirati deseto mjesto, ali život je takav kakav je i ja se nadam da ćemo mi do kraja ove dvije utakmice dobiti i da ćemo na kraju sezone biti deseti – kazao je u najavi pressice sportski direktor NK Zadar prof. Josip Bajlo.

'Croatia Sesvete se sprema za kvalifikacije za ostanak u ligi'

- Sesvete se pripremaju za ono što ih čeka, a to su kvalifikacije za ostanak u ligi, teško treniraju kako čujem, već su ovaj tjedan imali sedam, osam treninga, znači oni ovdje dolaze više odraditi tu utakmicu, kao i onu s Varteksom i shodno s time vjerojatno će probati neke stvari, no smatram kako će utakmica ovisiti o nama i kakvi mi budemo. Sesvete su u nekom drugom filmu iako su izvukli bod u Kranjčevićevoj. Čitam da i dalje dolaze desetkovani, znači teški i umorni. Moramo se nametnuti od prve minute agresijom i borbenošću i mislim da u prvih pola sata možemo riješiti utakmicu.

'Igrači imaju motiv za dokazivanje'

- Već na utakmici ćemo pokazati neke stvari, što, kako i s kim se mislimo boriti tu sljedeću sezonu, tako da će i ta utakmica u nedjelju pokazati neke stvari, nema prostora za opuštanje, igrači imaju motiv dokazati se ovdje ili nekim budućim poslodavcima, prema tome u nama ima dovoljno motiva za ovu utakmicu i sigurno je da svi koji dođu da će biti motivirani.

Franko Bilaver i Luka Begonja seniorski debitanti

Trener Zebić na pressici također je kazao kako će Franko Bilaver i Luka Begonja, najboljji zadarski kadeti biti na klupi, a hoće li zaigrati, ovisi o treneru Zebiću. Nagrada je to mladom dvojcu za uspješan nastup u kadetskoj 1.HNL.

Ježina od prve minute

Dodajmo za kraj informaciju koju smo dobili od izvora bliskog NK Zadar kako bi umjesto Andrije Vukovića, danas na vratima Zadra danas od prve minute trebao biti mladi zadarski vratar Antonio Ježina.

Opširnije u video prilogu!

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.