EKSKLUZIVNO - Rober Jablan: "Toni Prostran je slobodan igrač"
Piše: Hrvoje Bajlo | Objavljeno 22.5.2009 u 20:48.
ZDNews.hr

Toni Prostran Foto: (Arhiva, ZDS)


Nakon što smo danas u 19 sati i 29 minuta objavili informaciju kako je na službenim stranicama XL Basketball Agencije objavljen podatak kako je Toni Prostran slobodan igrač, nazvali smo Branka Ljubičića, glasnogovornika KK Zadar koji je u razgovoru za ZadarSport kazao kako Toni Prostran ima pravovaljan ugovor s KK Zadar.

- Toni Prostran je igrač Zadra i te informacije koje su objavljene na tim web stranicama nisu istinite. Toni je naš igrač i kao takav jedan je od temeljnih igrača na koje Zadar računa u budućnosti – kazao nam je kratko Ljubičić.

No, s druge pak strane, potpuno drugačija priča! Robert Jablan, menadžer mladog zadarskog razigravača kaže kako je Toni Prostran slobodan igrač i kao takav može otići u bilo koji klub!

– Toni Prostran po ugovoru je slobodan igrač, ja ne znam koje su oni ugovore gledali, no prema onome što ja imam napismeno, on će sa Zadrom nove pregovarati početi s pozicije slobodnog igrača. Ukoliko čelni ljudi KK Zadar nisu shvatili stavke iz ugovora, neka ga ga pročitaju pa će im biti jasnije, dakle, ponavljam, informacije koje su objavljene na našim službenim stranicama su točne, a Toni Prostran slobodan je igrač - za kraj će Jablan.

Hoće li Prostran karijeru nastaviti u Zadru ili pak u nekom od drugih klubova koji mu nude ugovor, doznat ćemo uskoro.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.