VIDEO - Sagadin: "Ne gajimo nikakve iluzije da će ova utakmica biti lagana"
Piše: Hrvoje Bajlo | Objavljeno 22.5.2009 u 16:52.
ZDNews.hr

Screenshot & Video: Televizija VOX


Košarkaši Zadra sutra u Trnskom igraju drugu polufinalnu utakmicu Prvenstva Hrvatske protiv Zagreba. Iako su Sagadinovi izabranici slavili s visokih 22 razlike u prvoj utakmici u Krešinom domu, zadarski strateg najavljuje žestoki dvoboj dvaju protivnika, te napominje kako je Zadar već 'pao' u Trnskom. Dodao je i kako ne misli da će se Zagreb predati, već suprotno, učinit će sve da dođe do treće utakmice.

- Idemo praktički s istim konceptom, odigrati dobru obranu, dobiti skok, to su ta dva ključna cilja. To nam je i uspjelo u prvoj polufinalnoj utakmici kada smo Zagreb limitirali ispod 70 koševa, dobili smo bitku za odbijenim loptama i to je bilo ključno. U Zagrebu smo već odigrali dosta izjednačeno, no nedovoljno dobro da dobijemo utakmicu na njihovom parketu.

Ne gajimo nikakve iluzije niti da će ova utakmica biti lagana, oni će vjerojatno dati sve od sebe da se vrate, ne vjerujem da su se predali, tako da je moj savjet, odnosno ono što ću ja inzistirati je to da zadržimo mirnu glavu, da odigramo maksimalno što možemo, i ako će to biti dovoljno – super, ako ne, jasno, čeka nas treća utakmica ovdje – kazao je Sagadin.

Bez Johnsona i Prostrana, vratio se Macura, no ne potpuno spreman

U Zagrebu neće nastupiti Toni Prostran koji je još uvijek ozlijeđen, a najvjerojatnije ni Juby Johnson koji također ima zdravstvenih problema. U sastav se vratio oporavljeni Jere Macura, no Sagadin napominje kako ovaj još uvijek u dobrom fizičkom stanju.



Opširnije u video prilogu

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.