Stipčević, Perić, Car i Rančić na širem popisu reprezentacije za Mediteranske igre
Piše: Kosarka.hr / ZadarSport | Objavljeno 21.5.2009 u 0:34.
ZDNews.hr

Rok Stipčević Foto: ZDS (arhiva)


Hrvatska će od 26. lipnja do 5. srpnja nastupiti na Mediteranskim igrama u talijanskoj Pescari, a u tu svrhu iz Hrvatskog košarkaškog saveza objavljen je širi popis igrača koji će nastupiti na ovom turniru. Na listi se nalazi 27 igrača, a nakon priprema koje počinju 1. lipnja popis će biti skraćen na 12 imena koja će popunjavati roster reprezentacije na natjecanju.

S obzirom kako je sezona u završnoj fazi, neki igrači će se priključiti naknadno, naravno oni koji će igrati finale prvenstva Hrvatske. U pripremnom periodu koji će krenuti u Poreču, naša će reprezentacija igrati i nekoliko utakmica.

U Hrvatskoj će igrati mediteranska vrsta protiv mlade hrvatske reprezentacije, dok će prava provjera biti dvoboj s Italijom 16. lipnja, te dva dana poslije nastup na turniru u Bielli na kojem će pored Hrvatske i domaćina Italije nastupiti i Grčka, te sastav Jordana.

Na Repešinom popisu su se našla i četvorica igrača Zadra (Rok Stipčević, Hrvoje Perić, Marko Car i Damir Rančić) koji su svojim igrama ove sezone opravdali i samim time zaslužili izbornikov poziv.




POPIS REPREZENTATIVACA ZA MEDITERANSKE IGRE

1. Rok Stipčević
2. Hrvoje Perić
3. Damir Rančić
4. Marko Car

5. Zoran Vrkić
6. Luka Petković
7. Mario Filipović
8. Željko Šakić
9. Igor Kralj
10. Ivan Novačić
11. Tomislav Petrović
12. Krunoslav Simon
13. Petar Babić
14. Ante Tomić
15. Ivan Papac
16. Luka Drezga
17. Luka Žorić
18. Jakov Vladović
19. Lukša Andrić
20. Vedran Vukušić
21. Krunoslav Rimac
22. Marko Raič
23. Damjan Rudež
24. Jure Lalić
25. Goran Vrbanc
26. Drago Pašalić
27. Franjo Bubalo

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.