Odazovite se humanitarnoj akciji Tornada!
Piše: ZDS | Objavljeno 20.5.2009 u 17:12.
ZDNews.hr

Majice će prodavati nogometaši NK Zadar


Aktivan je ovo tjedan i za pripadnike navijačke skupine Tornado Zadar. U priopćenju kojega smo primili iz Udruge navijača, Tornadovci pozivaju sve građane grada Zadra da se odazovu humanitarnoj akciju u prikupljanju novčanih sredstava za udrugu Sv. Vinko iz Vukovara. U subotu će, kako stoji u priopćenju, majice na trgu prodavati nogometaši NK Zadar, a sav prihod ide gore navedenoj udruzi u Vukovaru.

- Organiziran je štand za prodaju majica čiji prihod je namijenjen udruzi Sv.Vinko iz Vukovara. Majice će na Narodnom trgu prodavat nogometaši NK Zadar. Nažalost, košarkaši KK Zadar zbog svojih polufinalnih obaveza nam se ne mogu odazvati da upotpunimo ovaj događaj. Prodaja će se vršiti od 9 do 12 sati a, a nakon toga krećemo u Zagreb na drugu polufinalu utakmicu. Cijena majice je 100 kn,a svojom kupnjom pomažete onima kojima je to najpotrebnije.

Košarkaši Zadra u subotu, 18. svibnja gostuju u Zagrebu gdje igraju drugu polufinalnu utakmicu Prvenstva Hrvatske protiv istoimene momčadi.

- Prijave za gostovanje u Trnskom (druga polufinalna utakmica PH 2008/09 između Zadra i Zagreba) održava se u Udruzi navijača u četvrtak i petak od 19 do 21 sat.

Nogometaši Zadra igraju posljednju ovosezonsku utakmicu na Stanovima, a iz Udruge navijača pozivaju sve pripadnike Tornada da dođu na Stanove.

- Karte za posljednju ovosezonsku utakmicu na stanovima navijači mogu preuzeti ispred pizzerije Šiljo od 15 sati i 30 minuta. Pošto je ovo zadnja utakmica NK Zadar na Stanovima u ovoj sezonu, a nije baš atraktivna, nikako ne bi bilo u redu da se od sezone oprostimo praznom tribinom. Pozivamo vas sve da u što većem broju dođete i da date podršku našem klubu.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.