Perić: "U Zagrebu ćemo im se suprotstaviti s kvalitetnom i čvrstom obranom"
Piše: ZDS | Objavljeno 19.5.2009 u 21:28.
ZDNews.hr

KK Zadar - KK Zagreb Foto: (Arhiva, ZDS)


Nakon visoke pobjede košarkaša Zadra nad Zagrebom, u prvoj polufinalnoj utakmici, igrači Zadra okupljenim novinarima dali su svoja viđenja današnje utakmice.

Hrvoje Perić

Hrvoje Perić

Pa 1-0 je rezultat nakon prve utakmice i to je ono što je najbitnije od svega. Bitno je i da ne upadnemo u neku euforiju jer smo tek na pola puta. U subotu ćemo pokušati riješiti 'to' ako se može, ako ne imamo psihološku prednost i to je u ovom trenutku najbitnije. U Zagrebu ćemo im se suprotstaviti s kvalitetnom i čvrstom obranom i pokušat ćemo ih zaustaviti da se ne raspucaju .


Rok Stipčević

Rok Stipčević

Trebamo ostati čvrsto na zemlji jer vodimo tek 1-0, kao da je 0-0 idemo u Zagreb. Što se navijača tiče bili su dobri i njihova podrška nam puno znači, nije isto igrati s njima i bez njih, nadam se njihovoj podršci i u Trnskom.


Vladimer Boisa

Vladimer Boisa

Odlično smo prvih 30 minuta odigrali u obrani, na kraju je bila velika razlika u našu korist. Možemo biti zadovoljni s ovom pobjedom. U subotu će biti malo teže nego danas, no ako ćemo igrati maksimalno angažirano u obrani, mislim da možemo slaviti. Vjerojatno će biti drugačija utakmica nego danas. Ako nas navijači dođu podržati u Zagreb, to će biti super, radujemo se njihovom dolasku, jer u Zagrebu nije velika dvorana, pa ako ih dođe tridesetak, četrdeset to ćemo osjetiti i to će nam puno značiti.


Jakov Vladović

Jakov Vladović

Utakmica je bila dobra, ali za Zadar samo. U početku smo igrali, pokušavali smo nešto, davali smo nekakav otpor, ali Zadar se poprilično lagano odvojio. Upali smo u neku crnu rupu iz koje se nismo izvukli do samog kraja, pogodili su dosta laganih koševa i trica i to je usmjerilo utkamicu na njihov mlin. Ništa nije gotovo, treba stisnuti u Trnskom i pokušati dobiti.

Damir Rančić

Damir Rančić

Pobijedili smo više nego uvjerljivo, nismo znali da će biti tako lagano, ali mislim da je naša pobjeda u potpunosti zaslužena. Ovu utakmicu treba što prije zaboraviti, jer u Zagrebu će to biti potpuno drugačija utakmica, a oni će ići na sve ili ništa. U Zagreb idemo završiti seriju. Od velike će nam pomoći biti i to ako dođu navijači. Danas se pokazalo da kad se publika digne na noge da je i nama lakše igrati.

Ante Tomić

Ante Tomić

1-0 za Zadar, nema se više što od toga reći, odigrali smo jednu jako lošu utakmicu, Zadar je u svim segmentima igre bio bolji, ali nije još ništa gotovo, imamo utakmicu i tu ćemo tražiti svoju šansu, a ako dobijemo tu igramo majstoricu.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.