Sagadin: "Dominirali smo u svim segmentima igre i zasluženo slavili"
Piše: H.B. | Objavljeno 19.5.2009 u 21:09.
ZDNews.hr

Zmago Sagadin Foto: (Arhiva, ZDS)


Denis Bajramović, trener Zagreba

Čestitam Zadru na zasluženoj pobjedi koja je mogla biti izražena i većim omjerom. Ovo je, rekao bih, naša najlošija predstava ove godine, vjerojatno je prevagnula važnost ove utakmice kod mojih igrača, tako da ono sve što smo se dogovorili, planirali, što prema naprijed, što prema nazad – nismo ispunili, niti 20% od dogovorenog. Kod mojih igrača, bilo je vrlo malo onih raspoloženih za igru i pored ovoga svega što sam rekao, dodao bih da je teško da možemo ponoviti ovako lošu utakmicu. Zadar je zasluženo pobijedio i čestitam im na tome.

Zmago Sagadin, trener Zadra

Mogu samo čestitati svojim igračima koji su iskazali veliku želju i volju, borbenost od prve do zadnje minute, što pokazuje i statistika. Mislim da smo bili bolji u svim segmentima igre i zaista, ovo danas je bila naša dobra predstava. U dobrom smo stanju, to ponavljam već duže vremena, i jasno, to smo danas materijalizirali. Igrali smo dobro i poveli sa 1-0, ali i sami znate da treba dobiti dvije utakmice. Zato sam i inzistirao da igramo angažirano do samog kraja, da se ne 'sprdamo' i da odigramo korektno, jer, sve je važno, i to da zadržimo dobar ponos i sve ostalo. Poveli smo sa 1-0 i nemam nikakve iluzije, u Zagrebu će biti mnogo, mnogo teže, ali, ta pozitivna energija koja je prisutna je ono što nas pokreće.

'Za Dundovića nema mjesta'

Dodajmo i ovome kako je jedan od prisutnih novinara upitao
je trenera Zagreba Bajramovića zbog čega Dundović nije bio u sastavu, na što mu je trener Zagreba kazao kako je skratio sastav za 'play off' na 10 igrača te u njemu mjesta za Dundovića – nema.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.