Ipak samo bod: Inter - Zadar 2:2
Piše: ZDS | Objavljeno 17.5.2009 u 19:24.
ZDNews.hr

Inter - Zadar 2:2 Foto: (Arhiva, ZDS)


Nakon 31. kola 1.HNL nogometaši Zadra iz Zaprešića se vraćaju s jednim osvojenim bodom iako su se, da je bilo više pribranosti i koncentracije, mogli vratiti sa sva tri boda.

Prvu ozbiljniju akciju na utakmicu kreirali su domaćini. Pokušao je Mario Grgurović, no njegov udarac nije bio niti približno opasan za zadarskog vratara Andriju Vukovića. Zadrani uzvraćaju kontrom, no Yankep presijeca loptu, povlači kontru, no Interovi igrači iz toga nisu uspjeli napraviti ništa korisno.

Inter je u 29. minuti došao do vodstva od 1-0, a svoj prvijenac postigao je Tomislav Bosec koji Zaprešićane dovodi u minimalno vodstvo. Nakon što se našao u situaciji 'oči u oči' s Vukovićem, bez problema ga je matirao.

U 55. minuti Zadrani poravnava na 1-1 preko Dragana Župana koji odličnim udarcem sa ruba kaznenog rostora iz slobodnjaka pogađa Delačeva vrata.

Nakon izjednačene igre, Zadrani odlaze u vodstvo. Mitrović je odlično dodato za usamljenog Šaranovića koji bez problema postiže novi pogodak za Zadrane i vodstvo 1-2.

I onda, da lijepa zadarska priča ipak dobije malo crnji kraj pobrinuo se Bernard Gulić koji u posljednjoj minuti susreta pogađa iz slobodnog udarca za konačnih Inter – Zadar 2-2.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.