Marlon Garnett: "Drago mi je da me je publika lijepo primila"
Piše: H.B. | Objavljeno 13.5.2009 u 20:37.
ZDNews.hr

Marlon Garnett Foto: ZDS (arhiva)


Vladimer Boisa

- Odigrali smo stvarno dobro prvo poluvrijeme, dok smo u drugom poluvremenu bili manje koncentrirani i slabije smo odigrali. Jos imamo puno vremena da se spremamo za polufinale, no najvažnije je da smo danas pobijedili.

Marlon Garnett

Vidjeli ste da u igru nisam ulazio sve do posljednje minute treće četvrtine, nisam bio posebno 'napaljen' protiv Zadra, već sam bio frustriran time što mi trener ne daje priliku. Ne znam što se događa, možda me trener ne voli, nije mi jasno - ponavljao je Garnett pred zadarskim novinarima te je dodao: U utakmici sa Šibenikom uopće nisam igrao i jednostavno ne razumijem zašto se to događa. Pokušavam se fokusirati i ostati profesionalan do samog kraja, ali bilo je teško danas, bio sam malo razočaran, malo frustriran. Šutevi su ulazili, mi smo izgubili, pa na kraju ni to ništa nije značilo. Bilo je lijepo ponovno igrati pred zadarskom publikom i čuti pljesak kada postigneš koš. Drago mi je što su me lijepo dočekali i žao mi je što ovdje stvari nisu funkcionirale kada sam bio tu, ali bilo je lijepo vidjeti navijače kako plješću. Poštujem ih - za kraj će Garnett.

Rok Stipčević

Mogu reći da je iza nas jedan dobar trening i dodatni poticaj zato što nam dolazi završnica i nemamo pravo na opuštanje. Treninge moramo odrađivati maksimalno angažirano jer svaki dan je bitan. jedna utakmia odlučuje puno toga i mi moramo biti spremni za sve utkamice, prvi fokus je na Šibeniku i tako ćemo do kraja sezone, utakmicu po utakmicu.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.