VIDEO - Plan i program KK Zadar do 2012.
Piše: Televizija VOX i ZadarSport | Objavljeno 11.5.2009 u 21:08.
ZDNews.hr

Rajko Zurak


Na današnjoj press konferenciji u ŠC Višnjik predstavnici četveročlane komisije koja trenutno upravlja s KK Zadar kazali su kako je donesen novi strateški plan razvitka KK Zadar. Plan razvitka traje 3 godine, a svoj potpuni procvat trebao bi doživjeti 2012. Godine. Od svih informacija koje smo danas imali čuti, jedna od najzanimljivijih je i ta kako će KK Zadar od sljedeće godine u svom sastavu imati 8 igrača.

To je nešto što se događa po prvi put u košarkaškom svijetu u Hrvatskoj, naravno, po prvi put i u košarkaškom klubu Zadar, nadamo se da nećemo odustati od realizacije ovog plana i da ćemo biti dovoljno koncentrirani, dovoljno strpljivi i da ćemo ovaj strateški plan dovesti do kraja. Trebat će puno dobre volje, trebat će puno energije, znanja i umješnosti za realizaciju ovog plana – kazao je Zurak na tiskovnoj konferenciji – kazao je predsjednik četveročlane komisije Rajko Zurak na pressici.

U strateškom planu opisani su svi segmenti djelovanja košarkaškog kluba s točno predviđenim zadacima za svakoga. Najvažniji ciljevi ipak su ostvarenje vrhunskih rezultata, stvaranje dva igrača prvotimca godišnje te formiranje prvog tima s najmanje osam domaćih igrača.
Na pressici su se pojavili svi članovi četveročlane komisije te dio sponzora KK Zadar. Za istaknuti je i kako je Milan Bačić u ime navijačke skupine Tornado također prisustvovao na današnjoj radionici i pressici.

Opširnije u video prilogu

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.