Marko Rašo: "Hvala treneru Zebiću na ukazanoj prilici"
Piše: H.B. | Objavljeno 11.5.2009 u 7:42.
ZDNews.hr

Marko Rašo Foto: ZadarSport (Arhiva)


U 49. minuti utakmice između Zadra i Cibalije, Zebićevi igrači došli u vodstvo od 2:1, a strijelac tog pogotka bio je mladi talentirani igrač Zadra i lanjski najbolji junior - Marko Rašo.

Na odličan ubačaj Šaranovića s ruba kaznenog prosta, Rašo je primio loptu te je sa nekoliko metara od gola pogodio pod prečku Burcse za 2:1. Nakon utakmice Rašo je u razgovoru za ZadarSport kazao kako je sretan što mu je trener ukazao priliku.

Drugi seniorski gol nakon onog prošle godine protiv Varteksa u Varaždinu, što reći?

- Zahvalio bih se treneru koji mi je pružio priliku, jer sve do pola sata prije utakmice uopće nisam znao hoću li igrati ili ne. Bilo mi je teško ući u ritam utakmice s obzirom da nisam jako dugo nastupao u početnih jedanaest, ali eto, bilo je dobro i bitno je da smo na kraju slavili.

Bila je i ona jedna druga prilika…

- Istina, našao sam se oči u oči s vratarom Cibalije, trebao sam bolje reagirati u toj situaciji, da sam bio pribraniji vjerojatno bih postigao i drugi gol, no golman je izletio pa sam se malo prepao. Nadam se da će sljedeći put biti bolje.

Da li je ovom pobjedom ostanak u Prvoj HNL konačno siguran?

- Iako je prerano govoriti o tome, mislim da smo s ovom pobjedom osigurali ostanak u ligi. Drago mi je da smo nakon četiri uzastopna poraza konačno upisali bodove – za kraj će Rašo.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.